Newsroom

Newsroom

Το τρίγωνο της θλίψης: Ειδική προβολή στη Χιλιαδού από τις Νύχτες Πρεμιέρας!

Ο πολυαναμενόμενος Χρυσός Φοίνικας των φετινών Καννών, η ταινία «Το τρίγωνο της θλίψης», θα κάνει πανελλήνια πρεμιέρα, παρουσία του σκηνοθέτη Ρούμπεν Έστλουντ, σε μια ξεχωριστή open air προβολή στην ειδυλλιακή Χιλιαδού!

τριγωνο

Τo 28ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας, η Feelgood Entertainment, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και η Heretic παρουσιάζουν το «Το τρίγωνο της θλίψης» σε πανελλήνια πρεμιέρα στη Χιλιαδού, τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου. Η λαμπερή προβολή θα γίνει παρουσία του πολυβραβευμένου Σουηδού σκηνοθέτη Ρούμπεν Έστλουντ (Ruben Östlund), δημιουργού των καταξιωμένων ταινιών «Το Τετράγωνο» και «Ανωτέρα Βία».

Η επίσημη πρεμιέρα του πολυσυζητημένου Χρυσού Φοίνικα των φετινών Καννών θα φιλοξενηθεί σε μια εντυπωσιακή open air προβολή στη μαγευτική παραλία Χιλιαδού της Εύβοιας, όπου και γυρίστηκε σημαντικό μέρος της ταινίας το καλοκαίρι του 2021.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου από την Feelgood Entertainment. Ο δεύτερος Χρυσός Φοίνικας του πολυβραβευμένου Σουηδού σκηνοθέτη είναι μία αχαλίνωτη σάτιρα για τους ρόλους και τις κοινωνικές τάξεις, που στέλνει το διεθνές cast της από τη χλιδή μίας πολυτελούς κρουαζιέρας στις δυσκολίες της επιβίωσης σε ένα ερημονήσι, με τη Χιλιαδού της Εύβοιας να γίνεται το φόντο για το τρίτο μέρος αυτής της αξέχαστης κινηματογραφικής εμπειρίας.

Σενάριο και σκηνοθεσία: Ρούμπεν Έστλουντ 

Πρωταγωνιστούν: Χάρις Ντίκινσον, Τσάρλμπι Ντιν Κρικ, Γούντι Χάρελσον, Βίκι Μπερλίν, Χένρικ Ντόρσιν, Ζλάτκο Μπούριτς,Ζαν-Κριστόφ Φολί, Ίρις Μπέρμπεν, Ντόλλυ ντι Λεόν, Σούνγι Μέλλες, Αμάντα Γουόκερ, Όλιβερ Φορντ Ντέιβις, Άρβιν Κανάνιαν, Καρολίνα Γίνινγκ, Ραλφ Σίχα

Διάρκεια: 147’

INFO:
5 Σεπτεμβρίου 2022
20.30
Παραλία Χιλιαδού, Εύβοια
aiff.gr