Το τερμάτισε ο Μπέος -Ρεσιτάλ χυδαιότητας στον ΣΚΑΪ: «Τους γα***α» (video)

Στο τέλος της κουβέντας που είχε ο Αχιλλέας Μπέος με τον Γιώργο Αυτιά ακούστηκε και ένα «γαλλικό».

mpeos 1

Στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΪ βγήκε ζωντανά ο Αχιλλέας Μπέος και μίλησε για τις καταστροφές που προκάλεσε στον Βόλο η κακοκαιρία Daniel. Αντί να κάνει λίγη αυτοκριτική και να ζητήσει συγγνώμη από τους πολίτες για τα έργα που δεν έκανε, έσπευσε να πουλήσει και εξυπνάδες από τον φιλόξενο πάντα για τον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Ο δήμαρχος Βόλου με παροχολιγία τόνισε μεταξύ άλλων ότι είναι διατεθειμένος να δώσει τον μισθό του για έξι μήνες, ώστε να βοηθήσει στην αποκατάσταση των έργων και προέτρεψε τους βουλευτές να κάνουν κάτι αντίστοιχο για τους πλημμυροπαθείς.

«Δεν είναι ώρα  για κλάματα αλλά για λύσεις» σημείωσε χαρακτηριστικά, λέγοντας ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η υδροδότηση. Όπως τόνισε ο κ. Μπέος, «θα χρειαστεί αρκετές μέρες, ακόμα και 15-20 μέρες, ώστε να αποκατασταθούν οι ζημιές».

Ο δήμαρχος Βόλου ανέφερε ότι βρίσκεται στην περιοχή κυβερνητικό κλιμάκιο όπου καταγράφει τις ζημιές. Τόνισε ότι ο ίδιος είναι διατεθειμένος να δώσει τον μισθό του για 6 μήνες, ώστε να βοηθήσει στην αποκατάσταση του των έργων.

Τέλος, ο Αχιλλέας Μπέος, υποστήριξε ότι ζήτησε από τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη να μην αναβληθούν οι αυτοδιοικητικές εκλογές, καθώς θέλει να κριθεί και κατά την διάρκεια της κρίσης από τους συμπολίτες του.

Τελειώνοντας την κουβέντα, ο δήμαρχος Βόλου γύρισε προς συνεργάτη του και είπε «τους γ@μ#σ@», νομίζοντας ότι η σύνδεση έχει διακοπεί. Ωστόσο, βρισκόταν στον «αέρα» με αποτέλεσμα να ακουστούν τα… γαλλικά του.