Το τερμάτισε ο Άρης: Οι αντιδράσεις για Λιγνάδη είναι σαν το «ντου» της Σταμάτη στον Ζαραλίκο

Η Μαρία Αναστασοπούλου παρακολουθούσε αμήχανη το νέο παραλήρημα του Πορτοσάλτε

Screenshot 3 4

Με πολλά νεύρα εμφανίστηκε σήμερα το πρωί ο Αρης Πορτοσάλτε στην αέρα του ΣΚΑΙ. Λογικό βέβαια γιατί το σκάνδαλο της αποφυλάκισης Λιγνάδη κλυδωνίζει συθέμελα το κυβερνητικό οικοδόμημα και αν κάποιος ανησυχεί πρώτα από όλους με αυτήν την εξέλιξη, αυτός φυσικά είναι ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ.

Ο θυμωμένος Άρης λοιπόν τα έψαλε στον σύντροφο Στέλιο Πέτσα τον οποίο και κατηγόρησε για λαϊκισμό αλλά και στον ηθοποιό Σπύρο Μπιμπίλα. Μάλιστα στο παραλήρημα του εναντίον του Σ. Μπιμπίλα δεν δίστασε να συγκρίνει τις αντιδράσεις που σημειώνονται στους καλλιτεχνικούς χώρους εναντίον της αποφυλάκισης Λιγνάδη  με την εισβολή της Σάσας Σταμάτη στη σκηνή του θεάτρου και τη διακοπή της παράστασης του Χριστόφορου Ζαραλίκου.

«Θα προσπαθήσω να πω κάτι με πολύ αγάπη στον κύριο Μπιμπίλα. Αυτό το περί δικαίου αίσθημα να το μαζέψουν, διότι θα είναι κακό πράγμα αν περί δικαίου αισθήματος θεατής ανέβει στην παράσταση πάνω και πει κατέβα κάτω, δεν γουστάρω αυτό που βλέπω γιατί το έχω πληρώσει.

Μην πάμε να γίνουμε φαρ ουέστ. Θα είναι άδικο, δεν μας ταιριάζει. Άρα, το περί δικαίου αίσθημα που μετατρέπει μία παράσταση που είναι τραγωδία σε κωμωδία και μία που είναι κωμωδία σε τραγωδία, να το μαζέψουμε.

Με την ίδια λογική μία κυρία που είχε ανέβει σε μία παράσταση, προφανώς την επικρίναμε. Επικρίναμε την κυρία και καλώς την επικρίναμε. Να μαζέψουμε το περί δικαίου αισθήματος. Δεν μας οδηγεί κάπου σωστά», τόνισε ο Πορτοσάλτε με την Μαρία Αναστασοπούλου να παρακολουθεί δίπλα σιωπηλή.

Ο καιρός το Πάσχα: Άνοιξη στα νησιά, Φθινόπωρο στα βόρεια ορεινά – Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα (Βίντεο/ Χάρτες)

6200599

Ο καιρός το Πάσχα: Άνοιξη στα νησιά, Φθινόπωρο στα βόρεια ορεινά – Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα (Βίντεο/ Χάρτες)

«Πιθανό να συναντήσουμε άστατες καιρικές συνθήκες κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια και ιδιαίτερα μεσημεριανές…

Αποκάλυψη-σοκ για Ελληνικό: Bρέθηκαν 314 βόμβες θαμμένες στο πρώην αεροδρόμιο (Video)

437100549 348981421492025 1935200647555485649 n

Αποκάλυψη-σοκ για Ελληνικό: Bρέθηκαν 314 βόμβες θαμμένες στο πρώην αεροδρόμιο (Video)

«Σε σημεία που χιλιάδες άνθρωποι έμπαιναν καθημερινά!» - Την αποκάλυψη για τις εκατοντάδες βόμβες έκανε…