Το τερμάτισε η Βούλτεψη: "Τσίπρας και Καμμένος τρίβουν τα χέρια τους για το Brexit"

Μας έχει συνηθίσει σε αστοχίες, αλλά αυτή τη φορά η Σοφία Βούλτεψη έσπασε τα κοντέρ. Αιτία για το νέο παραλογισμό της βουλευτού ήταν το Brexit, αφού το μόνο που δεν είπε είναι ότι οι Τσίπρας – Καμμένος ευθύνονται για την αποχώρηση της Μ. Βρετανίας από την ΕΕ.

57600d5c1dc524ee488b45ff 1

«Πιστεύω ότι κατά βάθος οι κύριοι Τσίπρας και Καμμένος αυτή τη στιγμή τρίβουν τα χέρια τους. Αυτοί ξεκίνησαν το χορό του λαϊκισμού στην Ευρώπη, αποτέλεσαν το υπομόχλιο, το πρώτο υπομόχλιο» ανέφερε η κ. Βούλτεψη και πρόσθεσε: «Να ξέρουν όμως αυτοί που χαίρονται πως υπάρχουν και χειρότερα από μία οικονομική κρίση».

Η αλήθεια είναι πως η κοινή αντίληψη αδυνατεί να εντοπίσει την όποια λογική υπόσταση αυτών των δηλώσεων, αφού είναι ξεκάθαρο πως η βουλευτής της ΝΔ έκανε έναν ακόμα παραλογικό συλλογισμό, μετά τις γνωστές αναφορές για τα χαρτιά υγείας και όχι μόνο.

Από εκεί και πέρα, τόνισε στη συνέντευξή της στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων πως «το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος στη Βρετανία αποτελεί την οδυνηρή συνέπεια του λαϊκισμού και του πολιτικού τυχοδιωκτισμού».

Επίσης, η κ. Βούλτεψη ΝΔ κρούει τον κώδωνα του κινδύνου λέγοντας ότι η Ευρώπη κινδυνεύει με συρρίκνωση, προσθέτοντας ότι στον κόσμο μας γίνονται ιστορικά λάθη που θα έχουν σοβαρές συνέπειες.

Ερωτηθείσα για τον αντίκτυπο του Brexit στην Ελλάδα, είπε πως φυσικά και θα έχει αντίκτυπο, καθώς η Ελλάδα είναι μια αδύναμη χώρα, η οποία στηρίζεται στον τουρισμό της, και σύμφωνα με τα τελευταία επίσημα στοιχεία παρατηρείται πτώση των τουριστικών ροών.

Όσον αφορά για το ενδεχόμενο αναβίωσης εθνικιστικών τάσεων στο νέο πολιτικό σκηνικό που διαμορφώνεται, απάντησε θετικά λέγοντας ότι εθνικιστικές τάσεις υπάρχουν στην Ευρώπη, καθώς ορισμένοι σε διάφορες χώρες εκμεταλλευόμενοι την οικονομική κρίση προσπαθούν να πείσουν ότι η επιστροφή σε εθνικό νόμισμα θα φέρει και χρήματα.

«Η αλήθεια βέβαια είναι εντελώς διαφορετική. Ο λαϊκιστής το μόνο που κάνει είναι να ισοπεδώνει τον λαό του στη φτώχεια, ο λαϊκιστής δεν έχει χρήματα, δεν έχει κάτι παραπάνω από αυτόν ο οποίος βάζει μέτρα, άρα λοιπόν έχει να πετύχει κάτι ουσιαστικά χειρότερο, να πάει δηλαδή το λαό στην απόλυτη φτωχοποίηση», εξηγεί η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Νέο στοιχείο για Αγίους Αναργύρους: Μήνυσε τους αστυνομικούς ο πατέρας της – «Την ξεφορτώθηκαν μέσα σε πέντε λεπτά»

Κυριακή

Νέο στοιχείο για Αγίους Αναργύρους: Μήνυσε τους αστυνομικούς ο πατέρας της – «Την ξεφορτώθηκαν μέσα σε πέντε λεπτά»

Στη μήνυση, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star παρουσιάζεται ένα άγνωστο στοιχείο, αφού…

Συναγερμός στην Κόρινθο: Εντοπίστηκε πτώμα ηλικιωμένης γυναίκας στη θάλασσα

5619840

Συναγερμός στην Κόρινθο: Εντοπίστηκε πτώμα ηλικιωμένης γυναίκας στη θάλασσα

Το πτώμα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Κορίνθου, ενώ το Λιμεναρχείο Κορίνθου διενεργεί προανάκριση για την…

Νιγηρία: «Φέρτε πίσω τα κορίτσια μας» – Εντοπίστηκε μια από τις 276 μαθήτριες που είχαν απαχθεί από τζιχαντιστές 10 χρόνια πριν

nigiria 768x512 1

Νιγηρία: «Φέρτε πίσω τα κορίτσια μας» – Εντοπίστηκε μια από τις 276 μαθήτριες που είχαν απαχθεί από τζιχαντιστές 10 χρόνια πριν

Πρόκειται για την Λίντια που «διασώθηκε μαζί με τα τρία παιδιά της» κοντά στην πόλη…