Newsroom

Newsroom

Το τελευταίο αντίο στον Μίνωα Κυριακού (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Το ύστατο χαίρε είπαν συγγενείς και φίλοι σήμερα το απόγευμα στον Μίνωα Κυριακού, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή την περασμένη Κυριακή.

595bad8e1dc5244c4a8b47cd

Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε στον ιερό ναό της Αγίας Μαρίνας Εκάλης, όπου η οικογένεια, οι φίλοι και πολλοί συνεργάτες έδωσαν το παρόν προκειμένου να τον αποχαιρετήσουν.

Μεταξύ των προσώπων που παραβρέθηκαν στην εξόδιο ακολουθία ήταν οι Γιάννης Λάτσιος, ο Θέμος Αναστασιάδης, η Λίτσα Πατέρα, ο Στρατής Λιαρέλης, η Κατερίνα Γκαγκάκη, η Λουκία Παπαδάκη, ο Πέτρος Κωστόπουλος, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, η Σάσα Σταμάτη, ο Φώτης Σεργουλόπουλος κ.α.

Από την πολιτική ηγεσία το παρών δίνουν μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, οι πρώην πρόεδροι της Νέας Δημοκρατίας Κωστας Καραμανλής, Αντώνης Σαμαράς και Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης,ο Τέρενς Κουίκ, η Φάνη Πάλλη Πετραλιά, ο αντιπεριφερειάρχης Αττικής Γιώργος Καραμέρος, ο Ευάγγελος Βενιζέλος κ.α

Επιθυμία της οικογένειας Κυριακού είναι, αντί στεφάνων, τα χρήματα να διατεθούν υπέρ του σκοπού των Οργανισμών «ΕΛΕΠΑΠ» και «Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας.

Ο Μίνως Κυριακού ήταν στο εξοχικό του στον Άγιο Αιμιλιανό όταν αντιμετώπισε πρόβλημα με την υγεία του. Μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, αλλά έχασε τη μάχη για τη ζωή στις 16:00 το απόγευμα της Κυριακής όπου και υπέστη ανακοπή.












ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

usa

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ανέστειλε την περασμένη εβδομάδα την αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ για…

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Bernat theoden titanikos

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο ηθοποιός Μπέρναρντ Χιλ, γνωστός από τους ρόλους του στον Τιτανικό και στον Άρχοντα των…