Το τανγκό των Χριστουγέννων

“Αν απουσιάζει η δικαιοσύνη, τι άλλο είναι η πολιτική εξουσία, παρά οργανωμένη ληστεία;”

4512291

Μετά από πολλούς μήνες, ύστερα από διασταυρωμένες πληροφορίες που κατέληξαν στην δημοσίευση ονομάτων και κατόπιν δημόσιας παράθεσης αποκαλυπτικών στοιχείων και αδιάψευστων ντοκουμέντων, κυρίες και κύριοι έχουμε νικητή!!

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ΔΕΝ παρακολουθεί αποδεδειγμένα (μέχρι αποδείξεως του εναντίον) έναν και μοναδικό….. τον Ισίδωρο Ντογιάκο!

(Εντάξει δεν παίρνω και όρκο αλλά μια σχετική βεβαιότητα την έχω, αφού κάτι τέτοιο ούτε καν ο Κώστας Βαξεβάνης με την ερευνητική του ομάδα στο Documento το υπονόησε).

Μπορεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης να παρακολουθούσε τους πάντες, ακόμα και την Βασιλική Βλάχου (Εισαγγελέα της «φάμπρικας για τις νομιμοποιήσεις των παρακολουθήσεων», αυτή ντε που ενημέρωσε καταθέτοντας στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής ότι “θα παρακολουθούσα και την Πρόεδρο της Δημοκρατίας αν πήγαινε να πουλήσει την πατρίδα”), αλλά δεδομένου ότι οι «νομιμοποιήσεις» των παρακολουθήσεων δεν είναι δα και τόσο νόμιμες και ακόμα πολλές παρακολουθήσεις είναι άνευ «νομιμοποίησης» (π.χ. η κ. Βλάχου υπέγραψε την εντολή «νομιμοποίησης» και της δικής της παρακολούθησης;) κάποιος (Ι.Ν.) έπρεπε να απονομιμοποιήσει τον έλεγχο των νόμιμων θεσμικών οργάνων (ΑΔΑΕ) και να νομιμοποιήσει την ανέλεγκτη και παράνομη λειτουργία θεσμικών (ΕΥΠ) και παραθεσμικών (Predator) μηχανισμών.

Καθόλου τυχαία ο Εισαγγελέας του Αρείου πάγου είναι ο -μόνος πλέον και αναντικατάστατος- παρτενέρ του Κυριάκου Μητσοκάκη, που μαζί στροβιλίζονται στο «Ταγκό των Χριστουγέννων» της συνταγματικής περιδίνησης.

Για τους «συννεφοπεφτάκηδες» που πολύ πρόσφατα έχασαν το συννεφάκι κάτω από τα πόδια τους μόλις άκουσαν τον Ι.Ν. να απειλεί τους δημοσιογράφους -της αποκάλυψης των παρακολουθήσεων- με την φράση “ίσως ένας εκτεταμένος φορολογικός έλεγχος σε αυτούς τους ολίγους αποκαλύψει πολλά και ενδιαφέροντα σχετικά με τις επαγγελματικές τους δραστηριότητες” και αποτέλεσε δημοσίευμα -επικριτικού σχολιασμού- ακόμα και στο Politico, να θυμίσω ότι:

Τον Οκτώβριο του 2000 ο Εισαγγελέας Ι.Ν. είχε συλλάβει τον Τζίμη Πανούση για «περιύβριση συμβόλου και παράνομη αφισοκόλληση» επειδή είχε βγάλει αφίσα με την Ελληνική σημαία, μόνο που στην θέση του σταυρού είχε το σφυροδρέπανο, στα πλαίσια της σατυρικής παράστασης με τίτλο «Της πατρίδας μου η σημαία».

Μάλιστα παρά το γεγονός ότι η αφίσα είχε κυκλοφορήσει πολλές μέρες πριν, ξεσηκώνοντας τις διαμαρτυρίες παραχριστιανικών οργανώσεων, ο Ι.Ν. διέταξε την σύλληψη του τραγουδοποιού ημέρα Παρασκευή, ώστε να παραμείνει στην φυλακή μέχρι την Δευτέρα λόγω του αυτοφώρου.

Τον Οκτώβριο του 2015 ο Ι.Ν. ελέγχθηκε πειθαρχικά από την τότε πρόεδρο του Αρείου Πάγου Βασιλική Θάνου διότι είχε εκλεγεί προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών ενώ δεν είχε δικαίωμα να θέσει υποψηφιότητα. Οι λαθροχειρίες προκειμένου να πάρει μέρος στην εκλογική διαδικασία ως υποψήφιος ήταν δύο.

Να υπολογιστεί ως εισαγγελέας ο αντεισαγγελέας Ασπρογέρακας.

Να εξαιρεθεί από το δυναμικό της Εισαγγελίας Εφετών ο πρώην προϊστάμενος Καραγιάννης, ενώ δεν είχε υπογραφεί ακόμα το ΠΔ το οποίο τον μετέθετε στον Άρειο Πάγο.

Στο απολογητικό του υπόμνημα ο Ι.Ν. υποστήριξε ότι η παρέμβαση της κ. Θάνου ήταν εκτός των αρμοδιοτήτων της.

Μόλις πρόσφατα ο Ι.Ν. όταν ενημερώθηκε από τη Νομική Σύμβουλο της Cosmote ότι κλιμάκιο της ΑΔΑΕ πήγε για έλεγχο, εξέφρασε την γνώμη πως η έρευνα δε μπορεί να γίνει γιατί με βάση τον νέο νόμο (Μητσοτάκη) δεν είναι νόμιμη.

Αφού πρώτα την απαγόρευσε στην συνέχεια μας ενημέρωσε ότι εξέφρασε γνώμη προφορικώς και χωρίς να είναι δεσμευτική (πιρουέτα υψηλής τεχνικής, βγαλμένη αυτή από τον κλασικό χορό).

Αν απουσιάζει η δικαιοσύνη, τι άλλο είναι η πολιτική εξουσία, παρά οργανωμένη ληστεία;”

Ιερός Αυγουστίνος, Άγιος

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Καλλιάνος: Συγκλονιστική απάντηση από γυναίκα που έχασε τον άνδρα της στο Αττικό – «Μην τα βάζετε με τους γιατρούς, βάλτε τα με τα αφεντικά σας»

5644757

Καλλιάνος: Συγκλονιστική απάντηση από γυναίκα που έχασε τον άνδρα της στο Αττικό – «Μην τα βάζετε με τους γιατρούς, βάλτε τα με τα αφεντικά σας»

Απάντηση στα όσα ανέφερε σε βίντεο του ο Γιάννης Καλλιάνος έδωσε μια γυναίκα που έχασε…

Κρήτη: Αδέρφια έδωσαν ραντεβού για να ξυλοκοπήσουν 19χρονο – Η ανήλικη αδερφή τους βιντεοσκοπούσε

Βια

Κρήτη: Αδέρφια έδωσαν ραντεβού για να ξυλοκοπήσουν 19χρονο – Η ανήλικη αδερφή τους βιντεοσκοπούσε

Τον χτυπούσαν τα αδέρφια της κι εκείνη τραβούσε βίντεο. Συνελήφθησαν και οι γονείς.

Θεσσαλονίκη: Αδιανόητο ξύλο οδηγών στην μέση του δρόμου – Τους τραβούσαν για να τους χωρίσουν (Video)

xylo dromos retxiki

Θεσσαλονίκη: Αδιανόητο ξύλο οδηγών στην μέση του δρόμου – Τους τραβούσαν για να τους χωρίσουν (Video)

Οι δύο οδηγοί σταμάτησαν τα οχήματά τους και άρχισαν να πλακώνονται.

H απάντηση Καλλιάνου σε Άδωνι: «Τι θα κάνω αφορά μόνο τον πατέρα μου – Έχω τα πάντα σε μηνύματα»

InCollage 20240424 163106834

H απάντηση Καλλιάνου σε Άδωνι: «Τι θα κάνω αφορά μόνο τον πατέρα μου – Έχω τα πάντα σε μηνύματα»

«Όλα στο φως, χωρίς να φοβηθώ κανέναν που θα προσπαθήσει να με βγάλει ψεύτη», τονίζει…