Το συγκινητικό «αντίο» της Ακρίτα στον Αλέξη Τσίπρα

Μέσα σε λίγες γραμμές, αποτυπωμένες με συναισθηματική διάθεση, έστειλε το δικό της «αντίο» στον Αλέξη Τσίπρα.

352825771 10160107586789177 3000813316757898586 n

Την παραίτησή του από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, ανακοίνωσε ο Αλέξης Τσίπρας από το Ζάππειο, αμέσως μετά την έκτακτη συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου του κόμματος, την Πέμπτη 28 Ιουνίου.

«Εγώ κατανοώ την ανάγκη για ένα νέο κύμα του ΣΥΡΙΖΑ και αποφάσισα να παραμερίσω για να περάσει. Αποφάσισα να προτείνω την εκλογή νέας ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ όπως ορίζει το καταστατικό του και δεν θα είμαι υποψήφιος», είπε χαρακτηριστικά o κ. Τσίπρας.

Την παραίτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ από την ηγεσία του κόμματος σχολίασαν πολλά στελέχη του κόμματος καθώς και πρόσωπα της πολιτικής σκηνής. Ένα από αυτά, ήταν και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Έλενα Ακρίτα, η οποία μέσα σε λίγες γραμμές, αποτυπωμένες με συναισθηματική διάθεση, έστειλε το δικό της «αντίο» στον Αλέξη Τσίπρα. Η κ. Ακρίτα δήλωσε δε ότι παραμένει στο πλευρό του απερχόμενου προέδρου του κόμματος που εκπροσωπεί στη Βουλή.

Ακολουθεί η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα:

«Έντιμος όσο κανείς. Οραματικός σε όλη την πορεία του. Γενναίος μέχρι την τελευταία στιγμή. Στο πλευρό του ό,τι κι αν αποφασίσει. Ξεκάθαρα πράγματα», έγραψε η Έλενα Ακρίτα σε μία ολιγόλογη αλλά γεμάτη συναίσθημα ανάρτηση στο Facebook.

Πηγή αρχικής φωτογραφίας: Facebook