Το Στεφανοβίκειο βούλιαξε

H ζημιές μιας τόσο σημαντικής βάσης δεν υπάρχει πουθενά ως είδηση!

stefanovikeio map 930x550 1

Την ώρα που η προσπάθεια της κυβέρνησης να κρύψει ότι για τον ακριβή αριθμό των ελικοπτέρων που βυθίστηκαν κάτω από τις λάσπες, όσο και για τυχόν ανταλλακτικά που χάθηκαν στο Στεφανοβικείο, από τις την καταστροφική κακοκαιρία Daniel, με ποινικές διώξεις σε αξιωματικούς πού πιθανόν να φωτογράφισαν τα πλημμυρισμένα Huey καί Apache , την ίδια στιγμή και  σύμφωνα με τις εικόνες που παρουσιάζει η ομάδα PROMETHEUS Team στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης,  είναι αποκαλυπτικές και εκθέτουν την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία, για την Βάση.

 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις εικόνες η βάση της 1ης ΤΑΞΑΣ είναι ολοκληρωτικά καλυμμένη από νερό, με την στάθμη να είναι αργά αλλά σταθερά προς τα επάνω στα 5,56 μέτρα με τις σχετικές συνέπειες.

Διαβάστε επίσης-Αντί να απολογηθούν για την κατάντια στο Στεφανοβίκειο απειλούν και εκφοβίζουν κόσμο

Την ίδια στιγμή και παρά τις αποκαλύψεις από το Documento (σ.σ και ieidiseis), αναπάντητα παραμένουν τα ερωτήματα που έχουν να κάνουν με τον πιθανό εγκλωβισμό ελικοπτέρων, όπως και ανταλακτικών, τεράστιας επιχειρησιακής και οικονομικής αξίας. Το θέμα πάντως έχει έρθει στη Βουλή.

Αυτό που προκαλεί αίσθηση είναι το γεγονός ότι τόσες ημέρες, με τόσες τηλεοπτικές μεταδόσεις, δεν υπάρχει πουθενά ως είδηση