Το σκίτσο που κάθισε δίπλα δίπλα Καρρά – Σόιμπλε και έγινε viral

Η υποτιθέμενη συζήτηση του Βασίλη Καρρά και του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε

Καρράς Σόιμπλε

Ο αείμνηστος Βασίλης Καρράς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών την παραμονή των Χριστουγέννων σκορπώντας θλίψη σε όλη τη χώρα και αφήνοντας πίσω του ένα σπουδαίο καλλιτεχνικό έργο και μια παρακαταθήκη που δύσκολα θα βρεθεί κάποιος να την ξεπεράσει.

Λίγες μέρες αργότερα πέθανε και ο πρώην υπουργός οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ  Σόιμπλε, ένας άνθρωπος ο οποίος έχει συνδεθεί με τις πιο δύσκολες στιγμές της χώρας μας κατά την περίοδο της βαθιάς οικονομικής κρίσης και την λιτότητα που κυριαρχούσε.

Ο πρώτος ήταν αγαπητός από πάρα πολύ κόσμο και σίγουρα είχε τον σεβασμό όλων, ο δεύτερος δεν δημιουργεί θετικά συναισθήματα σε κάποιον όταν ακούει το όνομα του, μάλλον το αντίθετο, εκτός βέβαια και αν είσαι ο Πορτοσάλτε, θα τον κρίνει η ιστορία.

Αυτούς τους δύο ανθρώπους τους “ένωσε” στο σκίτσο του ο Ανδρέας Πετρουλάκης, ο οποίος τους απεικονίζει σε μια θεωρητικά αίθουσα αναμονής για την είσοδο τους στον παράδεισο.

Εκεί ο Βασίλης Καρράς φαίνεται να λέει «…Και εκείνο το βράδυ κάναμε τζίρο 1,5 εκατομμύριο μόνο από τα γαρύφαλλα!» με τον Βόλφγκανγκ  Σόιμπλε να απαντά από τη μεριά του «Θες να με ξαναπεθάνεις;».

Καρράς 2

Μενίδι – Αυτόπτης μάρτυρας: Ο δράστης περιφερόταν για ώρες λίγα μέτρα από τον τόπο του εγκλήματος

Μενίδι – Αυτόπτης μάρτυρας: Ο δράστης περιφερόταν για ώρες λίγα μέτρα από τον τόπο του εγκλήματος

"Ήταν σαν να τους κορόιδευε" - Η σπαρακτική στιγμή που η κόρη του θύματος πληροφορήθηκε…