Το σχόλιο της Ακρίτα για τον πύρινο όλεθρο στη Νέα Αγχίαλο

Το πώς μπορεί το επιτελικό κράτος της ΝΔ να σπέρνει την καταστροφή…και η ζωή να συνεχίζεται, να είναι απλώς «Παρασκευούλα», εξήγησε με τρόπο λιτό και εύστοχο η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακριτα

H χώρα τις τελευταίες δέκα μέρες βιώνει μια καταστροφή με 300.000 στρέμματα να έχουν καεί, περιουσίες και σπίτια πολιτών να έχουν γίνει στάχτη και οι κόποι μια ζωής να έχουν εξανεμιστεί.

Όσα συνέβησαν στη Νέα Αγχίαλο ήταν πρωτόγνωρα καθώς παρά τις φωτιές, οι συνεχόμενες εκρήξεις, η δεύτερη μεγαλύτερη στρατιωτική βάση της χώρας να εκκενώνεται και για πολλές ώρες να μην υπάρχει επίσημη ενημέρωση ήταν κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί.

Διαβάστε περισσότερα: Οι εικόνες βιβλικής καταστροφής στη Νέα Αγχίαλο θα μας στοιχειώνουν για πάντα – Όλα τα σοκαριστικά βίντεο

Το χθεσινό χάος που επικράτησε, σχολίασε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Έλενα Ακρίτα, μέσω μιας ιδιαίτερα εύστοχης ανάρτησης, για το πώς μπορεί το επιτελικό κράτος της ΝΔ να σπέρνει την καταστροφή…και η ζωή να συνεχίζεται, να είναι απλώς «Παρασκευούλα», όπως γράφει η ίδια χαρακτηριστικά.

Ακολουθεί η ανάρτησή της:

«Και σκέψου οι εκρήξεις στη 111η πτέρυγα μάχης και ο όλεθρος που προκλήθηκε στην περιοχή να είχαν συμβεί με κυβερνηση ΣΥΡΙΖΑ. Τώρα με ΝΔ η Παρασκευουλα είναι όμορφη, ο ήλιος λάμπει, τα πουλάκια κελαηδούν γλυκά».