Newsroom

Newsroom

Το Ρίο… σε κακή κατάσταση

Πέντε 24ωρα πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων και η εικόνα που επικρατεί δεν είναι και η καλύτερη για την διοργανώτρια χώρα.

579f40821dc5243c1c8b47f6

Αθλητικές εγκαταστάσεις όπως προβλήτες καταρρέουν, στο Ολυμπιακό χωριό καταγράφονται βιασμοί, οι Αυστραλοί καταγγελλούν κλοπές μέσα από τα καταλύματά τους και οι θαλάσσιες διαδρομές θυμίζουν βούρκους με τους επιστήμονες να καλούν τους αθλητές να αγωνιστούν με το στόμα τους κλειστό για να μην μολυνθούν από τα μικρόβια.

Κατέρρευσε εξέδρα

Στη βασική εξέδρα στη Μαρίνα ντα Γκλόρια Κάποια τα μεγάλα κύματα ήταν αρκετά για να γκρεμίσουν την κατασκευή, που αποδείχτηκε πολύ πρόχειρη.

Οι διοργανωτές διαβεβαιώνουν πως οι εργασίες επιδιόρθωσης θα ολοκληρωθούν εγκαίρως, μιας και η ιστιοπλοΐα αρχίζει στις 8 Αυγούστου.

Νωρίτερα η επικεφαλής της αποστολής της Αυστραλίας κατήγγειλε ότι άγνωστοι άρπαξαν στολές και υπολογιστές από μέλη της ομάδας ποδηλασίας κατά τη διάρκεια εκκένωσης κτηρίου στο Ολυμπιακό χωριό λόγω φωτιάς.

«Δεν υπάρχει κλειστό κύκλωμα στο χωριό. Είδα τρεις ανθρώπους να φεύγουν κρατώντας στολές της Αυστραλίας αλλά δεν ήξερα ποιοι είναι. Στην αρχή τους πέρασα για εθελοντές γιατί μας βοήθησαν στην εκκένωση» δήλωσε η Κίτι Τσίλερ.

«Πρόκειται για ανησυχητικό γεγονός» συμπλήρωσε καταγγέλλοντας τα ελλειπή μέτρα ασφαλείας.

Παράλληλα η είδηση για βιασμό γυναίκα στο Ολυμπιακό χωρίο έσκασε σαν βόμβα.Το περιστατικό φαίνεται πως συνέβη στις 4.30, τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν ο Genival Ferreira Mendes, έβαλε το χέρι του κάτω από το πουκάμισο της γυναίκας και στη συνέχεια προχώρησε σε «σεξουαλική επαφή μαζί της χωρίς τη συγκατάθεσή της». Η άτυχη γυναίκα κοιμόταν σε μια προσωρινή κατασκευή στο ποδηλατοδρόμιο. Ο Mendes συνελήφθη επ’ αυτοφόρω και αν κριθεί ένοχος, θα βρεθεί αντιμέτωπος με ποινή φυλάκισης 15 ετών.

Το κερασάκι στην τούρτα είναι η επισήμανση των διοργανωτών που λένε σε κολυμβητές που θα αγωνιστούν στην θάλασσα οτι πρέπει να κρατήσουν τα στόματα τους κλειστά. Περιβαλλοντολόγοι και επιστήμονες προειδοποιούν ότι οι αθλητές κινδυνεύουν από σοβαρές ασθένειες εξαιτίας του μολυσμένου νερού. Οι αρχές της Βραζιλίας από την πλευρά τους λένε ότι έχουν κάνει προσπάθειες να καθαρίσουν τα νερά. 

Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

viasmos 6

Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

Απίστευτες αποκαλύψεις έκανε μια κοπέλα απ' τη Λάρισα, καθώς αποκάλυψε ότι βιαζόταν επί σειρά ετών…