Το πρώτο προεκλογικό σποτ της ΝΔ: 88 δευτερόλεπτα μόνο Μητσοτάκης! (video)

Μητσοτάκης να περπατά, Μητσοτάκης να σκέφτεται, Μητσοτάκης να γελά... και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε

Screenshot 2 9

Στη δημοσιότητα δόθηκε το πρώτο προεκλογικό σποτ της Νέας Δημοκρατίας ενόψει των εθνικών εκλογών το οποίο αποτελεί μια αδιανόητη ωδή στο πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη, προκαλώντας πραγματικά… αμηχανία.

Στο προεκλογικό σποτάκι πρωταγωνιστεί αποκλειστικά ο ίδιος ο πρωθυπουργός που κάνει απολογισμό για τις προκλήσεις που αντιμετώπισε η κυβέρνησή του την τελευταία τετραετία. Ο απολογισμός αυτός συνοδεύεται από ένα καταιγισμό πλάνων με τον ίδιο τον Μητσοτάκη σε διάφορες αντιδράσεις.

Το κεντρικό σύνθημα στο σποτ είναι το “γυρίζουμε πίσω ή προχωράμε μπροστά” και στα 88 δευτερόλεπτα που διαρκεί παρακολουθούμε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να περπατά, να γελά, να προβληματίζεται, να κοιτά αεροπλάνα και κυρίως να κάθεται στον καναπέ του Μαξίμου προσπαθώντας να πείσει γιατί πρέπει να είναι ξανά πρωθυπουργός.

«Στις 21 Μαΐου ζητώ την εντολή σας για να κάνουμε πράξη τρεις μεγάλους εθνικούς στόχους: καλύτερους μισθούς για όλους, ένα πιο σύγχρονο και αποτελεσματικό κράτος, και τη Δημόσια Δωρεάν Υγεία που μας αξίζει. Ψηφίζουμε και αποφασίζουμε», τονίζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ: Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτης πείνας

gaza 7

Επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ: Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτης πείνας

Το Ισραήλ έχει περιορίσει αυστηρά την είσοδο κρίσιμων ανθρωπιστικών προμηθειών στη Γάζα παρά τις προειδοποιήσεις…