Το πήρε πάνω του ο ΣΚΑΙ – Απίθανες ατάκες για Σαμαρά από Πορτοσάλτε και την υπόλοιπη παρέα (video)

Πορτοσάλτε, Οικονόμου και Παυλόπουλος έκαναν ότι περνάει από το χέρι τους για να εξουδετερώσουν τις βόμβες Σαμαρά

πορτοσαλτε 1

«Ευτυχώς που βγήκε και μίλησε ο Σαμαράς!», μόνο αυτό δεν ακούστηκε στη σημερινή εκπομπή του ΣΚΑΙ.

Η συνέντευξη του πρώην πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά στην «Καθημερινή», στην οποία σημείωσε ότι «δεν είναι καλή ιδέα η επίσκεψη Ερντογάν στην Αθήνα» και ξεκαθάρισε ότι δε θα ψηφίσει το νομοσχέδιο που έχει προαναγγείλλει ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών έχει προκαλέσει πολλές συζητήσεις και πονοκεφάλους στο επιτελείο Μητσοτάκη, ωστόσο στον ΣΚΑΙ έχουν άλλη γνώμη.

Το πάνελ της εκπομπής ΣΗΜΕΡΑ, δηλαδή Πορτοσάλτε, Οικονόμου και Παυλόπουλος κατέβαλαν συγκινητικές προσπάθειες για να πείσουν πως οι κραυγαλέες διαφωνίες που εξέφρασε ο Αντώνης Σαμαράς για τη στρατηγική της ΝΔ δεν αποτελούν είδηση. Οι δημοσιογράφοι του ΣΚΑΙ βασικά το πήγαν και ένα βήμα παραπέρα…

Με απίθανες ατάκες όπως «κάποιος πρέπει να εκφράσει την δεξιά ισχυρά μέσα στην παράταξη της Ν.Δ.» ή ότι αυτά συμβαίνουν στις μεγάλες παρατάξεις και πως «η ΝΔ δεν είναι ΚΚΕ», οι τρεις δημοσιογράφοι ανέλαβαν να εξουδετερώσουν τις βόμβες που πυροδότησε ο Αντώνης Σαμαράς, αλλά το μόνο που κατάφεραν ήταν να αναδείξουν την αμηχανία και το ρήγμα που επικρατεί στο κυβερνητικό στρατόπεδο μετά την επανεμφάνιση του πρώην πρωθυπουργού.

Μόλις δέκα μέρες πριν από την επίσκεψη του Τούρκου Προέδρου στην Αθήνα, αλλά και σε μια στιγμή που στη δεξιά πτέρυγα της ΝΔ επικρατεί αναβρασμός εν όψει του νομοσχεδίου για τον γάμο μεταξύ ομόφυλων ζευγαριών, ο Αντώνης Σαμαράς έκανε την εμφάνιση του προκαλώντας τριγμούς στο εσωτερικό της Κυβέρνησης. Πρώτο χτύπημα, η συνέντευξη του στην Καθημερινή, όπου για πρώτη Φορά μετά από αρκετό καιρό, προαναγγέλλει αντάρτικο για τα ελληνοτουρκικά και τον γάμο ομόφυλων ζευγαριών.

Ο πρώην πρωθυπουργός επαναλαμβάνει την πάγια θέση του κατά του ελληνοτουρκικού διαλόγου και προχωράει ένα βήμα παραπέρα λέγοντας πως δεν είναι καλή ιδέα η επίσκεψη του τούρκου προέδρου στην Αθήνα. Όπως λέει χαρακτηριστικά αναφερόμενος και στα όσα έγιναν πρόσφατα με την επίσκεψη Ερντογάν στην Γερμανία: «Μπορούμε εμείς, σήμερα, να συμφωνήσουμε με αυτόν που όλοι οι σύμμαχοι και εταίροι μας διαφωνούν μαζί του; Με αυτόν που οι πάντες θεωρούν «μαύρο πρόβατο»; Με αυτόν που υπηρετεί πολιτικά, οικονομικά και επιχειρησιακά, τον αντι-δυτικό άξονα; Νομίζω, λοιπόν, πως δεν είναι καλή ιδέα.

Ως πρώην πρωθυπουργός έχω υποχρέωση να μιλάω και ερχόμαστε στο πιο σημαντικό για εμάς. Οι παραβιάσεις μπορεί να έχουν μειωθεί προσωρινά τουλάχιστον αλλά οι προκλήσεις όχι. Ενώ τα τετελεσμένα που έχει δημιουργήσει η Τουρκία εις βάρος μας εξακολουθούν να ισχύουν. Και επί των δικών μου ημερών οι παραβιάσεις είχαν σχεδόν μηδενιστεί. Το θυμάστε. Ομως αυτό δεν εμπόδισε καθόλου την Τουρκία αργότερα να επανέλθει και να τις κλιμακώσει»

Ο κύριος Σαμαράς δεν μένει εκεί. Επαναλαμβάνει την φράση του ότι με τον πειρατή δεν συζητάς και αναφέρεται στην φράση «Ο κατευνασμός όπως πολύ σωστά υπογράμμισε και ο Κώστας Καραμανλής υπήρξε πάντα πολύ επικίνδυνος Λέτε δύο πρώην πρωθυπουργοί της χώρας και δύο πρώην πρόεδροι της Νέας Δημοκρατίας να κάνουμε τόσο λάθος;».

Δημητρακόπουλος για Καλλιάνο: «Ο γιατρός έχει δεχθεί απειλές από τον βουλευτή ότι θα τελειώσει την καριέρα του» (video)

dimitrakopoulos

Δημητρακόπουλος για Καλλιάνο: «Ο γιατρός έχει δεχθεί απειλές από τον βουλευτή ότι θα τελειώσει την καριέρα του» (video)

Τι είπε ο δικηγόρος του γιατρού του πατέρα του Γιάννη Καλλιάνου σχετικά με τις καταγγελίες…

Λιόλιου: Αδειάζει τον Ψινάκη με ανάρτησή της – «Λυπάμαι και επιφυλάσσομαι για την συμπεριφορά του»

InCollage 20240429 084149256

Λιόλιου: Αδειάζει τον Ψινάκη με ανάρτησή της – «Λυπάμαι και επιφυλάσσομαι για την συμπεριφορά του»

«Πριν από δύο χρόνια ο κύριος Ψινάκης φέρθηκε απρεπώς εναντίον του προσώπου και της αξιοπρέπειάς…

Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: Έδερνε και εξέδιδε και τη 40χρονη σύντροφό του επί τρία χρόνια

Βία

Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: Έδερνε και εξέδιδε και τη 40χρονη σύντροφό του επί τρία χρόνια

Τον απόλυτο εφιάλτη ζούσε μια 40χρονη γυναίκα, δίπλα στον 42χρονο σύντροφό της, για τρία ολόκληρα…