Newsroom

Newsroom

Το πιο αποκριάτικο ΚΤΕΛ βρέθηκε… στη Θεσσαλονίκη: Οδηγός με περούκα, σερπαντίνες και αμέτρητα LED (video)

Ο viral οδηγός του ΚΤΕΛ υποδέχεται τους επιβάτες φορώντας και ο ίδιος μια αποκριάτικη περούκα

ΚΤΕΛ

Οι απόκριες έχουν φτάσει και ολοένα και περισσότεροι είναι αυτοί που «μπαίνουν» στο κλίμα των ημερών και στολίζουν ή μεταμφιέζονται.

Εκείνος όμως που το «τερμάτισε» είναι ο οδηγός ενός ΚΤΕΛ στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος αποφάσισε να δημιουργήσει το πιο αποκριάτικο λεωφορείο.

Πιο συγκεκριμένα, όπως θα δείτε σε βίντεο που έχει γίνει viral στο TikTok, το λεωφορείο έχει γεμίσει με αποκριάτικες μάσκες, σερπαντίνες και πολύχρωμα φώτα LED, ενώ ο οδηγός υποδέχεται τους επιβάτες φορώντας και ο ίδιος μία… αποκριάτικη περούκα.

@vasosloudias 🎭 Σε καρναβαλικούς ρυθμούς το σπέσιαλ λεωφορείο της γραμμής 57 για τον φετινό εορτασμό του Καρναβαλιού σας περιμένει για καρναβαλικές διαδρομές 🚍 Συγχαρητήρια στον εξαιρετικό οδηγό ΜΑΝο! 🦁 #karnavali2024 #carnaval2024 #apokries2024 #carnival2024 #fy #fyp #viralvideo #ellinikotiktok #viraltiktok #ktelthessalonikhs #busdriver ♬ Macarena – Los Del Rio

Εφόσον λοιπόν επιθυμείτε και εσείς να μπείτε σε αποκριάτικο κλίμα, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πάρετε το λεωφορείο που εκτελεί το δρομολόγιο από την Αριστοτέλους στο Ασβεστοχώρι.

Ειδήσεις σήμερα:

Οι καλύτεροι καφέδες του κόσμου: Οι ελληνικές ιδέες που νίκησαν τον καπουτσίνο

Ανεξέλεγκτα τα «κοράκια»: «Ήρθαν να με πετάξουν έξω από το σπίτι μου με επίδικα έγγραφα» (video)

Κούγιας: Η αποκάλυψη για την επιστολή που του έστειλε ο Λιγνάδης για τον Στέφανο Κασσελάκη (video)

Γιάμαλη: «Είπαν ότι δεν κάνω για την δουλειά επειδή είμαι πολύ ξανθιά, χυμώδης και γλωσσού» (Video)