Το περίεργο tweet της Μελάνια που "ανάβει φωτιές" για τη σχέση της με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ

Από τότε που η Μελάνια Τραμπ έγινε«Πρώτη Κυρία» των ΗΠΑ, δίνουν και παίρνουν τα σενάρια για τη σχέση της με τον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ.

590c5b0e1dc52438288b4b7b

Οι φήμες για σύννεφα στις σχέσεις τους ξεκίνησαν από την ημέρα της ορκωμοσίας ακόμη, με την περίφημη γκριμάτσα που είχε κάνει τότε η Μελάνια Τραμπ.

Και ενώ μέχρι τώρα τίποτα δεν είχε επιβεβαιωθεί και τα πράγματα είχαν αρχίσει κάπως να ηρεμούν ένα like της Μελάνια κατά του συζύγου της έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα.

Συγκεκριμένα, ο συγγραφέας Αντι Οστρι πόσταρε στο Τwitter ένα αρχείο gif από την επίμαχη εκείνη στιγμή που η Μελάνια Τραμπ χάνει ξαφνικά το χαμόγελό της την ημέρα της ορκωμοσίας όταν της γυρνάει την πλάτη του ο σύζυγός της γράφοντας: «Φαίνεται ότι ο μόνος τοίχος που έχτισε ο Τραμπ ήταν εκείνος ανάμεσα στον ίδιο και τη σύζυγό του».

Αυτό ήταν και το επίμαχο tweet στο οποίο έκανε like η Μελάνια. Αν και το πήρε πίσω στη συνέχεια, κάποιοι χρήστες πρόλαβαν να βγάλουν screenshots.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πέρα από κάποια tweets του τύπου «Γεια σου Twitter», η Μελάνια Τραμπ δεν έχει ασχοληθεί καθόλου με το προσωπικό της λογαριασμό επομένως δικαίως αναρωτιούνται οι χρήστες τι συμβαίνει με τη Μελάνια και τον Αμερικανό πρόεδρο. 


ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

usa

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ανέστειλε την περασμένη εβδομάδα την αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ για…

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Bernat theoden titanikos

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο ηθοποιός Μπέρναρντ Χιλ, γνωστός από τους ρόλους του στον Τιτανικό και στον Άρχοντα των…