«Το νου μας κορίτσια, το σώμα πάντα γνωρίζει – Για να μην υπάρξουν άλλες» λέει η Κλέλια και συγκλονίζει, γιατί έχει δίκιο

«Για να μην υπάρξουν άλλες» - Το 2022 μετράμε ήδη 20 γυναικοκτονίες. Η Κλέλια Ρένεση  προχώρησε σε μια συγκλονιστική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

310928397 472976001551193 6791749695575851547 n

Η Κλέλια Ρένεση  προχώρησε σε μια συγκλονιστική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μέσα από την οποία θέλησε να «αφυπνίσει» το γυναικείο διαδικτυακό της κοινό να ακούν και να εμπιστεύονται το σώμα τους, αυτό που τις «προειδοποιεί» για κάθε άντρα δίπλα τους και για τα red flags που αυτός εκπέμπει. Το 2022 μετράμε ήδη 20 γυναικοκτονίες.

«Το σώμα πάντα γνωρίζει. Εχει γνωση βαθια,παλια κ αμετάκλητη. Το κριμα ειναι οτι παψαμε να το ακουμε. Ο νους μπολιαστηκε με χιλιους δυο ξενους εντολεις. Οταν γνωριζεις εναν ανθρωπο, παντα το σωμα σου μιλαει.. σε καλει κοντα του ή σε απωθεί.. αν κανεις ησυχια θα τ ακουσεις να μιλαει ξεκαθαρα..», γράφει η Κλέλια.

Και συνεχίζει: «Όχι δεν μας αξιζει να φοβόμαστε κοριτσια επειδη ενας χυδαιος ανοητος πουλησε σαν προιον δυο στιγμες ερωτα.. οχι δεν αξιζει να κρυβομαστε επειδη ο αλλος εδειχνε καλο παιδι κ κοινωνικά καταξιωμενος αλλα το σκότωσε το ομορφο κοριτσι του .. οταν μια γυναικα μοιραζεται την ιερη θηλυκοτητα της δεν μπορει παρα μονο ιερο ναο να δημιουργησει.. κ κει μεσα δεν χωραει φοβος ουτε δισταγμος.. ακου το σωμα σου καλο μου πουλακι.. κατι απ την συμπεριφορα του θα σου δωσει την προειδοποίηση.. απο ενα βλεμμα, ενα σχολιο, μια γκριματσα, μια σιωπη εκκωφαντική θα καταλαβεις μια σκια απ το σκοταδι που κρυβεται.. η γνωση ειναι παλια. Κ σε περιμενει. Δεν εχεις να φοβηθεις τιποτα παρα μονο την απουσια της ιδιας σου της φωνης.. με βαθια αγαπη για την ιερη θηλυκοτητα σου κ για ολη την φλογα κ την αγαπη που μπορει να σκορπισει για να ζεστανει τον παγωμενο τουτο κοσμο. Για οσες προδόθηκαν κ βουτηξαν στην αβυσσο. Για να μην υπαρξουν αλλες. ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΕΧΕΙ ΤΑΣΕΙΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΑΦΗΝΕΙ ΙΧΝΗ ΑΠ ΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΔΕΣ ΤΑ , ΤΑ ΕΧΕΙ ΤΥΛΙΞΕΙ ΜΕ ΧΡΥΣΟ ΑΜΠΑΛΑΖ ΑΛΛΑ Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΞΕΡΕΙ.. φτου ξελευθερια χωρις φοβο με πολυ παθος. Το νου μας κοριτσια❤️💕🙏🏼💫 Σας αγαπω».

Δείτε την ανάρτησή της:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Klelia Renesi (@klelia_renesi)