Newsroom

Newsroom

Η πρώτη αντίδραση Έλον Μασκ και το μήνυμα στους εργαζομένους του μετά την έκρηξη του πυραύλου της SpaceX

Το μήνυμα του Έλον Μασκ αφότου εξερράγη μετά την εκτόξευσή του ο πύραυλος της SpaceX

AP 18128028070903 0 2 1093x864 1

Ο ιδρυτής και πρόεδρος της SpaceX, ο δισεκατομμυριούχος ‘Ελον Μασκ, συνεχάρη σήμερα τις ομάδες της εταιρίας του μετά την πρώτη εκτόξευση του τεράστιου πυραύλου Starship, του μεγαλύτερου στον κόσμο, και υποσχέθηκε μια νέα δοκιμή “σε λίγους μήνες”.

“Συγχαρητήρια στις ομάδες της SpaceX για αυτή την υπέροχη πρώτη δοκιμαστική πτήση”, έγραψε στο Twitter. “Μάθαμε πολλά για την προσεχή δοκιμή εκτόξευσης (που θα γίνει) σε λίγους μήνες”.

Μεγάλη καταστροφή για Μασκ: Εξερράγη μετά την εκτόξευσή του ο πύραυλος της SpaceX (video)

Πολύ μεγάλη η καταστροφή για τον Έλον Μασκ καθώς εξερράγη ο Starship, διαστημικό σκάφος της εταιρείας SpaceX λίγο μετά την δοκιμαστική του εκτόξευση.

Λίγο μετά την εκτόξευσή του από το Τέξας, ο τεράστιος πύραυλος Starship τον οποίο ανέπτυξε η εταιρία SpaceX για ταξίδια προς την Σελήνη και τον Άρη, εξερράγη εν πτήσει κατά τη διάρκεια της πρώτης δοκιμαστικής του πτήσης, σύμφωνα με την τηλεοπτική μετάδοση της εταιρίας.

Υπενθυμίζεται ότι είχε αποτύχει και η προηγούμενη απόπειρα εκτόξευσης του Starship που έγινε την Δευτέρα του Πάσχα (18/4) η οποία αναβλήθηκε την τελευταία στιγμή λόγω ενός τεχνικού προβλήματος

 

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

ΚΚΕ

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…