Newsroom

Newsroom

Το μήνυμα του Φοίβου Δεληβοριά για το ναυάγιο στην Πύλο – «Η τραγωδία αυτή δεν θα είναι η τελευταία»

Ο Φοίβος Δεληβοριάς αναβάλλει εκ νέου τη συναυλία του στη Θεσσαλονίκη.

δεληβοριας2

Διαστάσεις ασύλληπτης τραγωδίας λαμβάνει το ναυάγιο ανοιχτά της Πύλου με δεκάδες χαμένες ανθρώπινες ζωές. Ο Φοίβος Δεληβοριάς με ένα σύντομο – αλλά ουσιαστικό – μήνυμα στα κοινωνικά δίκτυα μίλησε για «απελπισία, συντριβή και μία εγκληματική πολιτική που οδηγεί ανθρώπους σε βέβαιο πνιγμό».

Έγραψε ο Φοίβος Δεληβοριάς

Φίλες και φίλοι,
η συναυλία μας που αναβλήθηκε το Σάββατο 10 Ιουνίου λόγω της καταιγίδας στη Θεσσαλονίκη και μεταφέρθηκε για σήμερα 15 Ιουνίου, αναβάλλεται εκ νέου για τις 22 Ιουνίου, λόγω πένθους και σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την εγκληματική πολιτική -διεθνή και εγχώρια- που οδήγησε στο χθεσινό αδιανόητο ναυάγιο στην Πύλο.
Το «εθνικό πένθος» δεν μπορεί να ικανοποιήσει την απελπισία και τη συντριβή που νιώθουμε- ούτε την τρομακτική μας βεβαιότητα πως αν δεν αλλάξει κάτι σύντομα, η τραγωδία αυτή δεν θα είναι η τελευταία.

*Τα εισιτήρια ισχύουν κανονικά για τη νέα ημερομηνία. Σε περίπτωση αδυναμίας προσέλευσης στη νέα ημερομηνία παρακαλώ στείλετε mail στο [email protected] μέχρι 16/6 ώρα 14.00 προκειμένου να ενημερωθείτε για τη διαδικασία επιστροφής χρημάτων.

Άγρια οπαδική επίθεση στη Θεσσαλονίκη-Τους χτύπησαν ενώ έκαναν τζόκινγκ και τους άφησαν αιμόφυρτους

οπαδικη βια 1

Άγρια οπαδική επίθεση στη Θεσσαλονίκη-Τους χτύπησαν ενώ έκαναν τζόκινγκ και τους άφησαν αιμόφυρτους

Οι δράστες τους έριξαν στο έδαφος και τους ξυλοκοπούσαν με μανία, ενώ φεύγοντας πήραν τις…