Newsroom

Newsroom

Το Milky Way έφερε την πρώτη σκηνή γκέι σεξ στην ελληνική τηλεόραση – Διχασμένο το κοινό

Oι αντιδράσεις των χρηστών του Twitter για την γκέι ερωτική σκηνή

milky

Το «Milky Way», η σειρά του Βασίλη Κεκάτου, έχει φέρει την ανατροπή στην τηλεόραση σπάζοντας taboo που κυριαρχούν εδώ και χρόνια στην ελληνική κοινωνία προκαλώντας ποίκιλλες αντιδράσεις στο τηλεοπτικό κοινό με άλλους να συγχαίρουν και άλλους να εξαγριώνονται.

Στο χθεσινό επεισόδιο της Πέμπτης (09/11) που προβλήθηκε στο ΜΕGA είδαμε δύο ομοφυλόφιλους ανθρώπους να κάνουν σεξ, σε μία σίγουρα πρωτοφανή σκηνή για τα υπάρχοντα δεδομένα, που όμως πιθανώς θα έπρεπε να την έχουμε δει και νωρίτερα.

Από τη μία ίσως είναι λογικό ένα πρώτο σοκ σε κάτι που δεν έχεις ξαναδεί αλλά από εκεί και πέρα οι ομόφυλοι άνθρωποι είναι ισότιμα μέλη της κοινωνίας μας, με τα ίδια δικαιώματα και υποχρεώσεις, άνθρωποι που αγαπούν και αγαπούνε.

Η γκέι ερωτική σκηνή που δίχασε το κοινό

Ο Τζο γνώρισε τον Μπασίλ μέσα από μια εφαρμογή γνωριμιών, του έστειλε μήνυμα και συναντήθηκαν, ξεφεύγοντας έτσι από το μπούλινγκ που δέχεται στην μικρή κοινωνία που ζει λόγω του σεξουαλικού του προσανατολισμού.

Ο Τζο (Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος) συνευρέθηκε ερωτικά με τον Μπασίλ (Ιώκο Ιωάννης Κοτίδης) στο πίσω μέρος ενός σούπερ μάρκετ, με τη σκηνή να προκαλεί αποθεωτικά αλλά και ομοφοβικά σχόλια στα social media.

Mάλιστα οι θετικές και οι αρνητικές αντιδράσεις κατέκλυσαν το Twitter στο οποίο υπήρξε τεράστια κόντρα μεταξύ των χρηστών.

Χαμός στην Eurovision: Eπεισόδιο Ισραήλ με την Ολλανδία και την τελευταία να απειλείται με αποκλεισμό

holland

Χαμός στην Eurovision: Eπεισόδιο Ισραήλ με την Ολλανδία και την τελευταία να απειλείται με αποκλεισμό

Δεν έχουν τέλος τα ευτράπελα στη φετινή Eurovision, όπου καταγράφονται αντιδράσεις για τη συμμετοχή του…