Το μενού του Μαξίμου

Έρχονται σκηνές απείρου κάλλους με άρωμα μισαλλοδοξίας και ιδεολογικής - πολιτικής χειραγώγησης της εποχής του μετεμφυλιακού κράτους της Δεξιάς

4043433

Αν διαβάζει κανείς καθημερινά τα πρωτοσέλιδα και τα οπισθόφυλλα των φιλοκυβερνητικών εφημερίδων, θα διαπιστώσει ότι σύμπασα η “αφρόκρεμα” της κατευθυνόμενης δημοσιογραφίας “σιτίζεται” από το …μενού του Μαξίμου. Λες και έχουν δώσει εντολή οι ολιγάρχες της ενημέρωσης 108 στις πρωτοκλασάτες “πένες” τους, να καταπίνουν, να αναπαράγουν και να σερβίρουν αμάσητα τα non papers της κυβερνητικής προπαγάνδας.

Το μενού περιλαμβάνει συνήθως κατεψυγμένες ειδήσεις και σχόλια, “αποκαλύψεις” περιορισμένης …ευθύνης, άρθρα εμβριθών…αναλύσεων και παρατεταμένη “νηστεία” ειδήσεων που αφορούν σε οικονομικά και θεσμικά σκάνδαλα (Νοβάρτις, υποκλοπές, Ντογιάκος, Φλώρος, κλπ).

Έτσι έχουμε:

Δευτέρα: Σακούλες με χρήματα από τον πάμπλουτο – και μέχρι πρότινος μπατίρη – Καλογρίτσα προς τον ΣΥΡΙΖΑ, σε συνταγή κυρίας Ευθαλίας.

Τρίτη: Τα 200 sms του Παππά, τα οποία ευλόγησε ο Κύριος κι έγιναν 400, και περιλαμβάνονται σε τόμο μαγειρικής του Ανδρέα Λοβέρδου.

Τετάρτη: Το μενού περιλαμβάνει αντι-ΣΥΡΙΖΑ τυμβωρυχία για τους αδικοχαμένους στο Μάτι με αφορμή την εν εξελίξει δίκη, σε συνταγή των “ακρο-κεντρώων” δημοσιολογούντων στα ΝΕΑ, Βήμα, Καθημερινή, Ελεύθερος Τύπος κ.ά.

Πέμπτη: Πρωί – μεσημέρι – βράδυ το πιάτο ένα και μοναδικό. Κυριάκος ο μονοποικιλιακός. Νέτος σκέτος χωρίς ορεκτικά και επιδόρπιο.

Παρασκευή: Νηστεία και των γονέων. Δεν υπάρχει Ράμος, δεν έχει υποκλοπές, παρακράτος, συνταγματολόγους, δημοκρατική εκτροπή. Το μενού έχει μόνο καλάθι του νοικοκυριού και αέρα κοπανιστό σε συνταγή Άδωνι.

Σάββατο: Δημοσκόπηση άλλοτε της Marc των “αδιευκρίνιστων” τιμολογίων, άλλοτε του MEGA, του Star, κλπ, προς τέρψη και …ανάλυση του συμπαθούς Πρετεντέρη.

Κυριακή: Πλούσιο το τραπέζι της σχόλης προσφέρει:

– “Απρόβλεπτο Ερντογάν έτοιμο να μπουκάρει και 180 χλμ φράκτη στον Έβρο”,

– “εισαγόμενα: πληθωρισμός, ακρίβεια, αισχροκέρδεια, Πούτιν και …μαλακία”,

– Συνταρακτικές ειδήσεις όπως: “Οι εκλογές θα γίνουν εντός του 2023”, “Ο ζαμέ..Κορωπί και ο …Κούγιας”, “Ο Πλεύρης και ο Βασιλιάς της …επούλωσης (!)” , συνοδεία βλίτων για τους πνευματικά δυσκοίλιους…

Πηγαίνοντας προς τις εκλογές ο μηχανισμός προπαγάνδας και το παρακράτος του Μητσοτάκη, συνεπικουρούμενα από τους ολιγάρχες των ΜΜΕ και επικοινωνιακούς συμβούλους τύπου Σταν Γκίνσμπεργκ … ακονίζουν τα μαχαίρια τους προκειμένου να υλοποιηθεί η πρόταση Βορίδη “να μη ξανακυβερνήσει η παλαβή Αριστερά”.

Ήδη οι ακραιφνείς οπαδοί του Τραμπ και του Μπολσονάρου καταγγέλλουν την Αριστερά για τραμπισμό!! Οι ακροδεξιοί εκτροφείς της Χρυσής Αυγής είναι έτοιμοι να χρεώσουν στην Αριστερά το δικό τους συγχρωτισμό με το χρυσαυγιτισμό…

Ετοιμαστείτε να ζήσετε σκηνές απείρου κάλλους με άρωμα μισαλλοδοξίας και ιδεολογικής – πολιτικής χειραγώγησης της εποχής του μετεμφυλιακού κράτους της Δεξιάς της δεκαετίας του ’50…

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ: Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτης πείνας

gaza 7

Επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ: Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτης πείνας

Το Ισραήλ έχει περιορίσει αυστηρά την είσοδο κρίσιμων ανθρωπιστικών προμηθειών στη Γάζα παρά τις προειδοποιήσεις…