Newsroom

Newsroom

Το Mega κόβει για συνέντευξη τον Κυριάκο Μητσοτάκη;

Φαίνεται ότι στο Μαξίμου αποφασίζουν ποιόν παρουσιαστή θέλουν για να κάνει την συνέντευξη στον απερχόμενο πρωθυπουργό

proth7 1024x578 1

Ένα «θερμό επεισόδιο» ανάμεσα σε Μητσοτάκη – MEGA,αποκαλύπτει δημοσίευμα της «Εφημερίδας των Συντακτών». Σύμφωνα με το δημοσίευμα που υπογράφει ο Δημήτρης Κανελλόπουλος, το Μέγαρο Μαξίμου υπέβαλε ένα περίεργο αίτημα προς τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, αναφορικά με την συνέντευξη του Πρωθυπουργού που ήταν να πραγματοποιηθεί την Τρίτη 9 Μαϊου και να ζητάει να μετατεθεί, την Παρασκευή 12 Μάϊου.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα είναι γιατί προτίμησαν από το Μαξίμου ειδικά την Παρασκευή και όχι κάποια άλλη μέρα της εβδομάδας. Η απάντηση σύμφωνα με την Εφσυν βρίσκεται στο πρόσωπο των δημοσιογράφων παρουσιαστών των ειδήσεων του καναλιού. Και αυτό διότι η Ράνια Τζίμα το παρουσιάζει μέχρι την Πέμπτη, ενώ το δελτίο της Παρασκευής η Κατερίνα Παναγοπούλου.

Το Μαξίμου λοιπόν ίσως θεώρησε ότι τον βολεύει η κ Παναγοπούλου, για να νιώθει μεγαλύτερη ασφάλεια (;) ο Κ. Μητσοτάκης έχοντας απέναντί του «γνωστά» πρόσωπα, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Το ενδιαφέρον είναι όμως σύμφωνα με τις πληροφορίες του αρθρογράφου, ότι το κανάλι αρνήθηκε την αλλαγή-παρέβαση από το Μαξίμου και έριξε πόρτα στον κ. Μητσοτάκη, με αποτέλεσμα να βρίσκεται στον αέρα αυτήν τη στιγμή η τηλεοπτική παρουσία του

Χαμός στην Κέρκυρα: Ομοφοβικό ξέσπασμα του Μητροπολίτη το βράδυ της ανάστασης παρουσία Κασσελάκη – Αντέδρασε ο κόσμος

ek nektt

Χαμός στην Κέρκυρα: Ομοφοβικό ξέσπασμα του Μητροπολίτη το βράδυ της ανάστασης παρουσία Κασσελάκη – Αντέδρασε ο κόσμος

Ο ίδιος μίλησε ψευδοδικαιωματισμούς μειοψηφιών την ώρα που περνούσε μηνύματα... αγάπης και αναστάσεως