Το Μαξίμου κατάλαβε πολύ αργά ότι οι περίφημοι «αρμοί» της ΕΥΠ είχαν σπάσει από τον Αύγουστο

Πώς ο Τσίπρας έκανε προσωπική υπόθεση την αποκάλυψη του σκανδάλου των υποκλοπών

MAXIMOU

Μέχρι και την στιγμή που ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέβαινε στο βήμα της Βουλής για να αντικρούσει τις κατά μέτωπον επιθέσεις που είχε δεχτεί λίγα λεπτά πριν από τον Αλέξη Τσίπρα αρνούνταν να αποδεχτεί την πραγματικότητα.

Τόσο ο ίδιος, όσο και το επιτελείο του δεν μπορούσαν να δεχτούν ότι ο Αλέξης Τσίπρας είχε καταφέρει από πολύ νωρίς (περίπου μέσα Αυγούστου) να σπάσει τους αρμούς της ΕΥΠ και να κατέχει στα χέρια του όλα εκείνα τα αποδεικτικά στοιχεία που θα μπορούσαν να τον οδηγήσουν όχι μόνο στην αποκάλυψη του σκανδάλου αλλά κυρίως στην πιστοποίηση του από το αρμόδιο εργαλείο του Κράτους, την ανεξάρτητη Αρχή Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών.

Από πού αντλούσε αυτή την σιγουριά το Μέγαρο Μαξίμου; Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο Δήμος Βερύκιος στο Ieidiseis, τρεις ήταν οι λόγοι που στο τέλος τον άφησαν παντελώς εκτεθιμένο.

Πρώτον, από τις διαβεβαιώσεις των δικών τους, ότι η ΕΥΠ παρέμενε στεγανοποιημένη και ότι οι περίφημες «διατάξεις» ήταν καλά “κλειδωμένες” από τον πρώην και νυν Διοικητή της ΕΥΠ αλλά και από την αρμόδια εισαγγελέα. Δεύτερον, από την σιγουριά ότι οι λίστες ονομάτων με τους παρακολουθούμενους που αποκάλυψε το Documento δεν θα οδηγούσαν καμία εκ των εμπλεκομένων υπηρεσιών (ΕΥΠ- ΑΔΑΕ- πάροχοι) στην πιστοποίηση των επίσημων επισυνδέσεων αφού αυτό δεν επιτυγχάνεται με ονόματα παρά μόνο με τηλεφωνικούς αριθμούς και τρίτον από την πλήρη άγνοια που είχαν πρωτοκλασάτα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και ερευνητές δημοσιογράφοι που συνεργάζονται για το θέμα των υποκλοπών με αριστερά ΜΜΕ και με τους οποίους διατηρούν διαπροσωπικές σχέσεις στενοί συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη εντός και εκτός της Βουλής.

Στο Μαξίμου άρχισαν να τους ζώνουν τα φίδια όταν δημοσιοποιήθηκαν οι κωδικοί των «στόχων» του Κωστή Χατζηδάκη και του στρατηγού Φλώρου όπως και συγκεκριμένες λεπτομέρειες από τις συνομιλίες που είχαν καταγράφει. Μια σημαντική λεπτομέρεια: Δεν δημοσιοποιήθηκαν έγγραφα της ΕΥΠ. Αυτό άφηνε την ελπίδα στο Μέγαρο Μαξίμου ότι μπορεί και να μην έχουν διαρρεύσει στο D και τον Τσίπρα οι αριθμοί των τηλεφώνων που είχαν επισυνδεθεί και άρα δεν θα μπορούσε να γίνει η πιστοποίηση τους από την ΑΔΑΕ και τους παρόχους κινητής τηλεφωνίας. Γι αυτό όταν ο Αλέξης Τσίπρας υπέβαλε στην ΑΔΑΕ αίτημα να εξετάσει εάν η ΕΥΠ παρακολουθούσε έξι συγκεκριμένα πρόσωπα του δημόσιου βίου, η ολομέλεια της ΑΔΑΕ ζήτησε εγγράφως από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης να της διαβιβάσει περαιτέρω στοιχεία και κυρίως συγκεκριμένους τηλεφωνικούς αριθμούς. Και ω του θαύματος στις 28 Δεκεμβρίου και πριν απογειωθεί για την Βραζιλία ο Αλέξης Τσίπρας αποστέλλει στην ΑΔΑΕ έγγραφο με τα έξη ονόματα και δίπλα τα νούμερα των τηλεφώνων τους.

Έτσι η ΑΔΑΕ ξεκινάει την έρευνα στους παρόχους με βάσει τα τηλέφωνα και όχι τα ονόματα. Μια έρευνα που διεξάγεται μετ´ εμποδίων και με μεγάλες εντάσεις και έντονο παρασκήνιο!

Πηγή: Ieidiseis 

Βερύκιος «καρφώνει» Μητσοτάκη: «Αυτός έστειλε τους 2 στον Μαρινάκη και τους έδιωξε επειδή μαθεύτηκε» (video)

δημος βερυκιοσ

Βερύκιος «καρφώνει» Μητσοτάκη: «Αυτός έστειλε τους 2 στον Μαρινάκη και τους έδιωξε επειδή μαθεύτηκε» (video)

Μια αρκετά σημαντική αποκάλυψη για τις παραιτήσεις Παπασταύρου και Μπρατάκου έκανε ο Δήμος Βερύκιος

Μαρίνα Σάττι: Αποστομωτική απάντηση σε όσους απορούν, πώς θα τραγουδήσει τις ψηλές νότες στο «Ζάρι» (Video)

marina satti

Μαρίνα Σάττι: Αποστομωτική απάντηση σε όσους απορούν, πώς θα τραγουδήσει τις ψηλές νότες στο «Ζάρι» (Video)

Τραγούδησε ζωντανά την εισαγωγή του κομματιού και έγινε viral στο TikTok.

O γνωστός ράπερ Εθισμός «σπάει κόκκαλα» με το νέο του τραγούδι – Η αναφορά στον Κώστα Βαξεβάνη και στις υποκλοπές

433140002 767928198614916 439479898267640574 n

O γνωστός ράπερ Εθισμός «σπάει κόκκαλα» με το νέο του τραγούδι – Η αναφορά στον Κώστα Βαξεβάνη και στις υποκλοπές

Ο Εθισμός μέσα από τους στίχους του θίγει συχνά υποθέσεις που απασχολούν έντονα την ελληνική…