Το «Κουλούρι»: Υπενθύμιση να δείχνει στεναχωρημένος στα σημερινά του βίντεο στο TikTok έβαλε ο πρωθυπουργός

Χωρίς ίχνος αυτοκριτικής, ο Κυριάκος Μητσοτάκης απηύθυνε ένα μήνυμα ντροπής στον λαό για την επέτειο της τραγωδίας των Τεμπών

μητσοτάκης τεμπη

Ένας χρόνος συμπληρώθηκε σήμερα από το έγκλημα των Τεμπών το οποίο οδήγησε στον θάνατο 57 συμπολιτών μας. Με ένα μήνυμα γεμάτο υποκρισία, αποποίηση ευθυνών, αερολογίες και ευχολόγια έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τη θλιβερή επέτειο του εγκλήματος των Τεμπών.

Μάλιστα το γεγονός αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο και από το χιουμοριστικό ιστότοπο το  «Κουλούρι», το οποίο σχολίασε το μήνυμα του πρωθυπουργού, αναφέροντας ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έβαλε υπενθύμιση να δείχνει ιδιαίτερα στεναχωρημένος στα βίντεο που θα ανεβάσει στο TikTok, ενώ το ίδιο συμβούλευσε και τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας για όλες τις εμφανίσεις τους.

Πάντως, εγκαταλείφθηκε το σχέδιο για ανάρτηση στενάχωρων τραγουδιών στη σελίδα του στο Facebook και φαίνεται πως ο πρωθυπουργός θα αρκεστεί σε ένα λιτό μήνυμα, ανέφερε το το «Κουλούρι».

Συμμετέχει στο πένθος  ο Κυριάκος Μητσοτάκης…κι ένα χρόνο μετά την τραγωδία, ο σιδηρόδρομος παραμένει με τεράστια κενά ασφαλείας.

Αργολίδα: Χωρίς παιδίατρο το Πάσχα-Μήνυση από τον πατέρα παιδιού που τραυματίστηκε

giatros nosokomeio eurokinissi kontarinis 708 3

Αργολίδα: Χωρίς παιδίατρο το Πάσχα-Μήνυση από τον πατέρα παιδιού που τραυματίστηκε

Την πραγματική κατάσταση με την οποία είναι αντιμέτωποι γονείς και παιδιά στην Αργολίδα, τις ημέρες…