Το ΚΚΕ απαντά στο γράμμα του 99χρονου αντάρτη με μια… «Επιστολή 100χρονου οπαδού του Πλαστήρα στον Τσίπρα»

Την οργισμένη αντίδραση του ΚΚΕ προκάλεσε η επιστολή του 99χρονου Θανάση Κλειτσάκη με την οποία απευθύνθηκε στον Δημήτρη Κουτσούμπα και τον Θανάση Παφίλη

Screenshot 4 9

Με καυστική διάθεση αλλά και φανερή ενόχληση το ΚΚΕ έδωσε τη δίκη του απάντηση στο γράμμα του 99χρονου αντάρτη προς τους Δ. Κουτσούμπα και Θ. Παφίλη που δημοσίευσε η ΕΦΣΥΝ.

Αυτή τη φορά ο φανταστικός επιστολέας λέγεται Θανάσης Πλαστηρίδης και είναι οπαδός του Πλαστήρα. Έτσι λοιπόν… σε επιστολή του προς το 902.gr ο 100χρονος Θανάσης Πλαστηρίδης, οπαδός του Πλαστήρα και – όπως αποκαλύπτεται και από την επιστολή – της ταινίας “Ας περιμένουν οι γυναίκες”, απευθύνεται στον Αλέξη Τσίπρα και τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ αναφέροντας αναλυτικά:

“Είμαι ο Θανάσης Πλαστηρίδης γεννημένος στις 16 Φεβρουαρίου 1923 στην Παπαδίτσα Λακωνίας. Ήμουνα από τους λίγους δημοκράτες στην Παπαδίτσα. Όπως πολλοί θα γνωρίζετε ο έτερος δημοκράτης του χωριού ήταν ο Γιάννης, πατέρας του Πάνου από την ταινία “Ας περιμένουν οι γυναίκες”. Ύστερα από τον πόλεμο ταχτήκαμε στο πλευρό του Πλαστήρα και αργότερα της δημοκρατικής παράταξης. Μαζί με άλλους δημοκράτες οργώναμε την δεκαετία του ’80 όλα τα χωριά της Πελοποννήσου με το αξέχαστο πράσινο opel kadett που είχε γίνει προεκλογικό περίπτερο του ΠΑΣΟΚ. Ποτέ δεν έμεινε φύλλο της Αυριανής που να μην έχει δοθεί σε γνωστούς, φίλους και μη.

Διαβάστε περισσότερα: 99χρονος αντάρτης στέλνει γράμμα σε Κουτσούμπα και Παφίλη: Συμφιλιωθείτε με τον σύντροφο Αλέξη Τσίπρα

Ύστερα από τόσα χρόνια κι έχοντας φάει όλο το παπατζιλίκι από τον μεγάλο παπατζή ως τον γιο του, τον Αντρέα και από τον κύριο Κώστα (σ.σ. Σημίτης) έως εσάς κύριε Τσίπρα τολμώ να πω πώς σε αυτές τις εκλογές θα ακολουθήσω τον δρόμο που ακολούθησαν κι άλλοι πρώην ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ και να στηρίξω το ΚΚΕ. Είμαι από αυτούς που ανατριχιάζανε, όπως ο Πάνος στην ταινία, αν “ψήφισε η μάνα μου Νέα Δημοκρατία”. Είμαι από αυτούς που έδινε μάχες για να μην γίνει δεκτή ούτε η… τουλουμπίτσα που έφερναν μαζί με τα ψηφοδέλτια οι τοπικοί δεξιοί κομματάρχες. Στις 21 Μαΐου θα ψηφίσω ΚΚΕ αποκαθιστώντας και την αισχρή στάση μου απέναντι στους αγωνιστές του ΚΚΕ που πέρασαν τα πάνδεινα και από τον Πλαστήρα και από τον Παπάγο”.

Προφανώς η παραπάνω επιστολή είναι προϊόν φαντασίας, εν αντιθέσει με τον αυριανισμό της Εφημερίδας των Συντακτών και του ΣΥΡΙΖΑ που είναι πραγματικός, ελεεινός και – εννοείται – ανιστόρητος. Τόσο ανιστόρητος που καταγράφει μέλη της ΕΠΟΝ πριν την ίδρυσή της!

Θα επανέλθουμε…

Παυλίδου για Κουτσελίνη: «Ήμουν σπίτι με μελανιές και η εν λόγω κυρία εκείνη έκανε αγιογραφία του θύτη μου»

MixCollage 19 Jun 2024 12 49 PM 8605

Παυλίδου για Κουτσελίνη: «Ήμουν σπίτι με μελανιές και η εν λόγω κυρία εκείνη έκανε αγιογραφία του θύτη μου»

Μετά τη δήλωση αυτή, η ηθοποιός αναφέρθηκε στη δική της περίπτωση και τα σχόλια που…

Δημήτρης Μακαλιάς: «Ο ΑΝΤ1 είναι πολύ μπροστά, μας διώχνει για να φέρει την τεχνητή νοημοσύνη» (video)

profile player 960x540 19

Δημήτρης Μακαλιάς: «Ο ΑΝΤ1 είναι πολύ μπροστά, μας διώχνει για να φέρει την τεχνητή νοημοσύνη» (video)

Για την απόφαση του ANT1 να διακόψει τη συνεργασία μαζί του μίλησε ο Δημήτρης Μακαλιάς

Παρέμβαση Αρείου Πάγου για την επίθεση Κούγια σε Κασσελάκη: Οι δηλώσεις που παραβιάζουν τον αντιρατσιστικό νόμο

Κούγια

Παρέμβαση Αρείου Πάγου για την επίθεση Κούγια σε Κασσελάκη: Οι δηλώσεις που παραβιάζουν τον αντιρατσιστικό νόμο

Παρέμβαση για τα ομοφοβικά σχόλια Κούγια  κατά του Στέφανου Κασσελάκη