Το καζανάκι στην ΕΡΤ έφερε… πειθαρχικό (video)

Το περίφημο καζανάκι στην ΕΡΤ έφερε… πειθαχικό!

NewsRoom 05/12/2017 | 16:21

Πριν από λίγο καιρό και συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής μετάδοσης του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας συνέβη κάτι τελείως τραγικό.

Σε κάποιο σημείο της μετάδοσης ακούστηκε η εξής φράση: «Τουαλέτα πού έχει;». Μετά από λίγο ακούστηκε και ο ήχος από το καζανάκι. Προφανώς κάτι θα συνέβη με τον ήχο στο μικρόφωνο του δημοσιογράφου που πήγε τουαλέτα και πήγαν όλα στραβά.

Το καζανάκι λοιπόν έφερε, όπως γράφουν οι typologies.gr, σε απολογία μόνιμο υπάλληλο στην ΕΡΤ από το Πειθαρχικό της Συμβούλιο με το ερώτημα της απόλυσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες από έλεγχο που έγινε υπάρχει αμφιβολία για την εγκυρότητα του πτυχίου του που κατέθεσε προκειμένου να προσληφθεί στην εταιρεία. Επίσης στο Πειθαρχικό της ΕΡΤ καλούνται οι 4 εργαζόμενοι για το επεισόδιο με την αναζήτηση της τουαλέτας κατά τη διάρκεια αθλητικής μετάδοσης και τον ήχο από το καζανάκι που ακολούθησε.

Ειδικά για τη συγκεκριμένη περίπτωση διοίκηση της ΕΡΤ, δεν επιλέγει τη μέθοδο της ΕΔΕ, αλλά της απευθείας κλήσης στο Πειθαρχικό Συμβούλιο προκειμένου να ελέγξει τις ευθύνες των εργαζομένων.

Θυμηθείτε το βίντεο: