Το… καρτέρι του Κυριάκου σε Βαλς και Πούτιν

Ένα μυστήριο πλανάται γύρω από τη συνάντηση Βαλς – Μητσοτάκη! Τι έκανε ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στον εθνικό κήπο μέρα μεσημέρι; Γιατί ήταν καμουφλαρισμένος; Πώς μέσα σε αυτό το αραχνούφαντο πλέγμα εντοπίζεται και το όνομα του Βλάντιμιρ Πούτιν;

5751ad371dc524ba0b8b50b5

του Ουγκ

Φήμες λένε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης εθεάθη στον εθνικό κήπο λίγο πριν την έξοδο του Γάλλου πρωθυπουργού από το Μαξίμου. Το «πουλάκι» που εντόπισε τον Κυριάκο προέβη σε σημαντικότατες αποκαλύψεις.

Σύμφωνα με την αποκλειστική πληροφόρηση, ο Κυριάκος Μητσοτάκης όχι μόνο παραμόνευε για να… πετύχει τον Μάνουελ Βαλς, αλλά ήταν και αριστοτεχνικά καμουφλαρισμένος. Φούμο, κλαδιά δέντρων και στολή παραλλαγής με σκαρπίνι ήταν το κοκτέιλ καμουφλάζ που επέλεξε ο πρόεδρος της ΝΔ για να περάσει απαρατήρητος από τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Και τα κατάφερε! Προσέγγισε το Μέγαρο Μαξίμου και την κατάλληλη στιγμή αποκαλύφθηκε. Μέσα σε χρόνο μηδέν βρέθηκε στα σκαλιά του πρωθυπουργικού Μεγάρου, την ώρα που έβγαινε ο Αλέξης Τσίπρας με τον Γάλλο ομόλογό του, και τότε συνέβη το αναπάντεχο…

Μπροστά στα παγωμένα βλέμματα φωτογράφων και ανταποκριτών, ο Κυριάκος δεν δίστασε να παρακαλέσει γονυπετής τον Μάνουελ Βαλς για να ακούσει το πρόγραμμα της ΝΔ.

«Less taxes Mr Valls» έλεγε και ξανάλεγε, με τον γάλλο πρωθυπουργό να δέχεται -επειδή ντράπηκε ο άνθρωπος- τη συνάντηση, που με τόσο κόπο προσπαθούσε να αποφύγει δυο μέρες τώρα, έχοντας ενεργοποιήσει τη φραγή εισερχομένων κλήσεων στον αριθμό του Μητσοτάκη.

Εν τέλει, ο ο Μανουέλ Βαλς επισκέφθηκε τα γραφεία της Συγγρού και συναντήθηκε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, με τις πληροφορίες από τον κύκλο του γάλλου πρωθυπουργού σχετικά με το κλίμα της συνάντησης να μην έχουν καμία σχέση με αυτές που βγαίνουν από τη Συγγρού. Μπορεί δηλαδή συνεργάτες του Κυριάκου να κάνουν λόγο για εξαιρετικό κλίμα, όμως η αντίστοιχη πληροφόρηση από ανθρώπους του Βαλς αναφέρουν πως ο γάλλος πρωθυπουργός βαριόταν αφόρητα και κοίταζε συνέχεια το ρολόι του.

Δεν είναι η πρώτη φορά ωστόσο που ο πρόεδρος της ΝΔ κάνει «καταδρομικές» επισκέψεις σε κυβερνητικούς προσκεκλημένους!

Άλλα πουλάκια, από το καβούρι αυτή τη φορά, λένε πως ο Κυριάκος ήταν στημένος όλη μέρα έξω από το ξενοδοχείο που είχε καταλύσει ο Βλάντιμιρ Πούτιν. Όταν έφτασε η αυτοκινητοπομπή ο κ. Μητσοτάκης έτρεξε προς τον ρώσο πρόεδρο και εκείνος χωρίς να διακρίνει ποιος είναι, του έδωσε ένα 20ρικο!

Αφού περίμενε μέχρι τα ξημερώματα, λέγοντας σε όποιον Ρώσο έβλεπε: «Ρε παιδιά, εγώ είμαι, ο Κυριάκος», στο τέλος κατόρθωσε να δει και τον Πούτιν.

Εντύπωση προκάλεσε δε πως ο Κυριάκος επέλεξε να δώσει ως δώρο για την επίσκεψή του στον Πούτιν μία μπάμπουσκα, με τον Βλάντιμιρ να απαντά: «как глупо»* και τον Κυριάκο να χαμογελά με το γνωστό του βλέμμα!

*«Τι βλάκας»

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Εξοργιστικό περιστατικό στην Κρήτη: 44χρονος χτύπησε τη σύζυγο και τις κόρες του – Συνελήφθη από την αστυνομία

via 252863 212661 type13262

Εξοργιστικό περιστατικό στην Κρήτη: 44χρονος χτύπησε τη σύζυγο και τις κόρες του – Συνελήφθη από την αστυνομία

Απαράδεκτος 44χρονος στη Χερσόνησο της Κρήτης άσκησε βία στη γυναίκα του και τα παιδιά του

Καλαμάτα: Στο νοσοκομείο πατέρας και κόρη που τραυματίστηκαν από ναυτική φωτοβολίδα – Μία σύλληψη

fotovolida

Καλαμάτα: Στο νοσοκομείο πατέρας και κόρη που τραυματίστηκαν από ναυτική φωτοβολίδα – Μία σύλληψη

Ο άνδρας εκτόξευσε χθες το απόγευμα μία ναυτική φωτοβολίδα που κατέληξε στην αυλή σπιτιού, με…

Μιχάλης Ρέππας: Το συγκινητικό αντίο στην Άννα Παναγιωτοπούλου – «Τέτοιας ποιότητας ταλέντα δεν περνάνε από ζύγι και υποδεκάμετρο»

μιχαλης ρεππας

Μιχάλης Ρέππας: Το συγκινητικό αντίο στην Άννα Παναγιωτοπούλου – «Τέτοιας ποιότητας ταλέντα δεν περνάνε από ζύγι και υποδεκάμετρο»

Το δικό του «αντίο» στην Άννα Παναγιωτοπούλου είπε ο Μιχάλης Ρέπας