Newsroom

Newsroom

Το "καρφί" του Αντώνη Ρέμου για το "Survivor"

Αιχμές του τραγουδιστή και κριτή του «Rising Star» για τα υψηλά νούμερα που σημειώνει το ριάλιτι επιβίωσης

58cfc93b1dc5249a6d8b45bc

 Ενθουσιασμένος δήλωσε ο Αντώνης Ρέμος με την ερμηνεία της Cynthia Veronica Zietara στο χθεσινό live του «Rising Star». Η νεαρή διαγωνιζόμενη έδωσε μία δυνατή ερμηνεία στο τραγούδι «My kind of Love» και κατάφερε να συγκεντρώσει το ποσοστό 82%.

Κατά τη διάρκεια της ερμηνείας της μάλιστα, η Μαρινέλλα έστειλε ένα μήνυμα στον Αντώνη Ρέμο και του ζήτησε να δώσει ένα φιλί στην Cynthia. «Πριν από λίγη ώρα μου ήρθε ένα μήνυμα από τη Μαρινέλα και είπε να σου δώσω ένα μεγάλο φιλί και ότι ήσουν καταπληκτική. Κι όταν αυτές τις κουβέντες σου τις λέει η κυρία Μαρινέλα να ξέρεις ότι έχουν πολύ μεγάλη βαρύτητα και πολύ μεγάλη σημασία», είπε ο Αντώνης Ρέμος. 

Ωστόσο, δεν έκρυψε τη δυσαρέσκεια του γιατί όπως τόνισε, το ποσοστό του 82% ήταν μικρό για την ερμηνεία της Cynthia. Τότε πέταξε το «καρφί» του για το «Survivor» και τα υψηλά νούμερα που σημείωνει το ριάλιτι. «Για άλλη μια φορά λυπάμαι γιατί αυτό το ποσοστό είναι πολύ μικρό για αυτή την ερμηνεία που έκανες και θεωρώ ότι μάλλον πάλι υπάρχει ένα κυνηγητό πίσω από ένα χάμπουργκερ ή πίσω από μια τυρόπιτα, αλλά θα φύγει κι αυτό θα τελειώσει και θα ξαναεπιστρέψουμε στη μουσική. Εδώ είναι μεγάλη μου χαρά και τιμή και το ξαναλέω και σήμερα, ότι συμμετέχω στο πιο όμορφο μουσικό talent show της χώρας και όχι μόνο και το πιο κλασάτο και το πιο στυλάτο, με τις ωραιότερες φωνές», τόνισε ο Αντώνης Ρέμος.  

Δείτε τι είπε ο Αντώνης Ρέμος στο παρακάτω βίντεο, στο 7:44″


Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…