Το καυστικό σχόλιο της Ράνιας Τζίμα στον Οικονόμου: «Είχατε όλο το χάρτη “μπλε” και είδαμε τι έγινε»

Τα παιχνίδια με τις λέξεις, οι κυβιστήσεις συνεχίζονται από την Κυβέρνηση, η οποία πανικόβλητη προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμμάζευτα μετά την εκλογική ήττα στο 2ό γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών.

tzim

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου , στην εκλογική εκπομπή του MEGA προσπάθησε να παίξει με τις λέξεις σε μία προσπάθεια να σώσει ό,τι σώζεται, μετά το οδυνηρό βράδυ για την ΝΔ στις αυτοδιοικητικές εκλογες, μετά την καυστική κριτική της Ράνιας Τζίμα.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Οικονόμου στην προσπάθεια να δικαιολογήσει την ήττα της ΝΔ , τόσο στην Αθήνα στην Θεσσαλονίκη αλλά και Θεσσαλία, το γύρισε τούμπα…το αφήγημα της κυβέρνησης, που ήδη από τον πρώτο γύρο των εκλογών είχε δώσει έντονο πολιτικό χρώμα, για επικοινωνιακούς λόγους θέλοντας να δείξει την κυριαρχία της ΝΔ, είπε :

«Αυτό που από την πρώτη στιγμή εμείς είπαμε, είναι ότι προφανώς και θα συνεργαστούμε με όποιους επιλέξουν οι πολίτες. Από την άλλη παίζει ρόλο το να υπάρχει μια ταυτότητα απόψεων σε ότι αφορά την αναπτυξιακή δυναμική την διαχειριστική δυναμική και τη δυνατότητα αξιοποίησης χρηματοδοτικών εργαλείων ανάμεσα στην κεντρική κυβέρνηση και τις περιφερειακές διοικήσεις» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Οικονόμου προκαλώντας την άμεση απάντηση από τη Ράνια Τζίμα.

«Δηλαδή συγγνώμη, για παράδειγμα, στο να γίνουν εκεί στην περιφέρεια τα αντιπλημμυρικά έργα, γιατί χρειάζεστε έναν δικό σας περιφερειάρχη;» αναρωτήθηκε αρχικά η παρουσιάστρια της εκλογικής βραδιάς για να προσθέσει τα εξής. «Αυτά που δεν έγιναν… Μισό λεπτάκι κ. Οικονόμου! Είχατε όλο τον χάρτη μπλε σε όλα τα επίπεδα. Δημάρχους δικούς σας, περιφερειάρχες δικούς σας, κεντρική διοίκηση δική σας και είδαμε τι έγινε».

 

 

Μαρούσι: Άγρια συμπλοκή με πυροβολισμούς έξω από νυχτερινό κέντρο – Ένας νεκρός και ένας τραυματίας (video)

9 12

Μαρούσι: Άγρια συμπλοκή με πυροβολισμούς έξω από νυχτερινό κέντρο – Ένας νεκρός και ένας τραυματίας (video)

Νεκρός ένας 21χρονος, σοβαρά τραυματισμένος ένας 23χρονος

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

5653777 1

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

Μετά από επιχείρηση αστυνομικών, εντοπίστηκε το εν λόγω σπίτι, μέσα στο οποίο διέμεναν 14 άτομα…