Το ISIS ανέλαβε την ευθύνη για τα τρομοκρατικά χτυπήματα στις Βρυξέλλες

Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για την πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση στις Βρυξέλλες. Ανακοίνωση των τζιχαντιστών αναρτήθηκε σε «πρακτορείο» που συνδέεται με το Ισλαμικό Κράτος, μεταδίδουν ΜΜΕ της Αιγύπτου, αλλά και ιταλική εφημερίδα.

56f138901dc524335e8b4aa4

Συγκεκριμένα, αιγυπτιακά μέσα ενημέρωσης, αλλά και ιταλική εφημερίδα κάνουν λόγο για ανάληψη ευθύνης για τις επιθέσεις στις Βρυξέλλες από το Ισλαμικό Κράτος. Η ανάληψη φέρεται να δημοσιεύθηκε στο συνδεόμενο με την οργάνωση πρακτορείο ειδήσεων Amaq.

Οι τζιχαντιστές στο μήνυμά τους υποστηρίζουν ότι βρίσκονται πίσω από τις τρομοκρατικές επιθέσεις, δίχως ωστόσο να δίνουν περισσότερες λεπτομέρειες για τα χτυπήματα.

Σύμφωνα με το δίκτυο terrormonitor.org, η τρομοκρατική οργάνωση, στο μήνυμά της, απειλεί για νέα τρομοκρατικά χτυπήματα σε ευρωπαϊκές χώρες, αναφέροντας συγκεκριμένα: 

«Να περιμένετε κι άλλες βόμβες κι άλλους νεκρούς. Σύντομα και στη Γερμανία. Τι χαρά να εκρήγνυται το κεφάλι ενός άπιστου. Μετά τις βόμβες, να περιμένετε τους στρατιώτες μας με τα καλάσνικοφ. Να περιμένετε κι άλλους νεκρούς. Εσείς βομβαρδίζετε την Ανατολή, εμείς βομβαρδίζουμε τη Δύση».

Συγκλονιστική Αριστοτέλους: Νίκησε τον καρκίνο μέσα σε 6 μήνες η Κύπρια αθλήτρια – «Ευτυχώς που διάλεξε εμένα» (Εικόνες)

03ca3a5a764245028e814d8eaaf30441 1

Συγκλονιστική Αριστοτέλους: Νίκησε τον καρκίνο μέσα σε 6 μήνες η Κύπρια αθλήτρια – «Ευτυχώς που διάλεξε εμένα» (Εικόνες)

Αυτή είναι η ιστορία της 32χρονης αθλήτριας του άλματος επί κοντώ.