Το γεύμα του Χάρη Δούκα με Χατζηνικολάου και Πρωτόπαπα που συζητήθηκε – Ο ρόλος του τελευταίου 

Πολλοί απόρησαν τι «δουλειά είχε» ο Χρήστος Πρωτόπαππας στο ίδιο τραπέζι με τον Δούκα και τον Χατζηνικολάου

γεύμα

Το γεύμα του Χάρη Δούκα με τον Νίκο Χατζηνικολάου και τον Χρήστο Πρωτόπαπα που συνέβη πριν λίγες μέρες σε γνωστό εστιατόριο στο Νέο Ψυχικό, συζητήθηκε αρκετά και πυροδότησε πλήθος σεναρίων και διαρροών.

Σε δεύτερο πλάνο όμως αυτό που απασχόλησε περισσότερο ήταν η παρουσία στο συγκεκριμένο δείπνο του Χρήστου Πρωτόπαπα, με πολλούς να απορούν για το τι συνδέει το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ με τους άλλους δύο άνδρες.

Όπως ήταν λογικό τις περισσότερες πιθανότητες συγκέντρωνε το ενδεχόμενο ο Πρωτόπαπας να σχετίζεται περισσότερο με τον Χάρη Δούκα και όχι με τον δημοσιογράφο Νίκο Χατζηνικολάου, και νεότερες πληροφορίες της Καθημερινής φαίνεται πως επιβεβαιώνουν αυτόν τον ισχυρισμό.

Σύμφωνα με την Καθημερινή αν κάποιος στο ΠΑΣΟΚ είναι με πάθος στο πλευρό του Χάρη Δούκα, αυτός λέγεται Χρήστος Πρωτόπαπας. Ο πολύπειρος πολιτικός θεωρείται ο εγκέφαλος και ενορχηστρωτής της «υποψηφιότητας Δούκα», πίσω από την οποία στοιχίζεται και η παλιά ΔΗΜΑΡ, αλλά και στελέχη που ανήκουν στον ΣΥΡΙΖΑ, όπως ο Κώστας Ζαχαριάδης, όπως και ο Μανώλης Χριστοδουλάκης, που είναι της επιρροής Πρωτόπαπα», ενώ στο ίδιο ρεπορτάζ για τις διεργασίες στο ΠΑΣΟΚ αναφέρεται:

«Παρά την αρχική αίσθηση πως ο Χάρης Δούκας και ο Παύλος Γερουλάνος είναι «ομάδα», άποψη που επικράτησε τις πρώτες ώρες της «κοινής αμφισβήτησης» του Νίκου Ανδρουλάκη, κάτι τέτοιο δεν ισχύει καθόλου. O Παύλος Γερουλάνος είναι αποφασισμένος να τραβήξει αυτόνομη γραμμή και να είναι υποψήφιος όποτε και αν γίνουν εκλογές, χωρίς η υποψηφιότητά του να συνδέεται με καμία άλλη. Αυτό άλλωστε ο Γερουλάνος το δουλεύει εδώ και αρκετά χρόνια και δεν δείχνει πρόθεση να το χαρίσει σε κανέναν».

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη αστυνομικού που επιχείρησε να πάρει αναρρωτική με ψευδείς ιατρικές βεβαιώσεις

6070988

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη αστυνομικού που επιχείρησε να πάρει αναρρωτική με ψευδείς ιατρικές βεβαιώσεις

Ο συλληφθείς αστυνομικός θα οδηγηθεί ενώπιον του αρμόδιου Εισαγγελέα

Ολυμπιακοί Αγώνες- Το απόλυτο φιάσκο : Ακύρωσαν το γκολ της Αργεντινής δύο ώρες μετά το ματς! (video)

argentina

Ολυμπιακοί Αγώνες- Το απόλυτο φιάσκο : Ακύρωσαν το γκολ της Αργεντινής δύο ώρες μετά το ματς! (video)

Διακοπή, ένταση και ένα γκολ που ακυρώθηκε δύο ώρες αφότου σημειώθηκε είχε το μενού στο…