Το Γαλλικό Ινστιτούτο τρολάρει Δημητρακόπουλο για το… #ζαμέ_κορωπί: «Μήπως ήρθε η ώρα να μάθετε πραγματικά γαλλικά;»

«Παρλε βου φρανσέ;» αναρωτιέται και το Γαλλικό Ινστιτούτο μετά τη δήλωση του Μιχάλη Δημητρακόπουλου

320679760 1498021780682539 486816236934909959 n 1

Δε λένε να κοπάσουν τα αστεία για τα γαλλικά του δικηγόρου της Εύας Καϊλή, Μιχάλη Δημητρακόπουλου, μετά τις δηλώσεις που επιχείρησε να κάνει στα βελγικά ΜΜΕ αμέσως μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσης της ευρωβουλευτή στο δικαστήριο που έκρινε τελικά τη συνέχιση της προφυλάκισής της.

Μετά το «τσουνάμι» χιουμοριστικών σχολίων χιλιάδων χρηστών στο twitter, σήμερα ήρθε και η σειρά του ίδιου του Γαλλικού Ινστιτούτου στην Αθήνα, να… τρολάρει τον γνωστό ποινικολόγο για το επίπεδο των γαλλικών του, ιδιαίτερα μετά τις δηλώσεις του τελευταίου ότι γνωρίζει καλά «τη γλώσσα των γαλλικών».

Σε ανάρτησή του στο facebook, το Γαλλικό Ινστιτούτο διαφημίζει τα μαθήματα γλωσσομάθειάς του, με μια εικόνα που γράφει με ελληνικούς χαρακτήρες τη φράση «Παρλε βου φρανσέ;», δηλαδή «μιλάτε γαλλικά», συνοδευμενο βεβαίως με το hashtag #κορωπι_ζαμε, που δημιουργήθηκε μετά τη δήλωση και το γαλλικό σαρδάμ του κ. Δημητρακόπουλου.

«Μήπως ήρθε η ώρα να μάθετε πραγματικά γαλλικά;», αναρωτιέται στην ανάρτησή του το Γαλλικό Ινστιτούτο, παραθέτοντας τις ημέρες και τις ώρες των μαθημάτων γαλλικών που προσφέρει.

Δείτε την επίμαχη ανάρτηση:

Screenshot 2022 12 23 144654

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…