Newsroom

Newsroom

Το φθινόπωρο ξεκινούν τα γυρίσματα του Avatar 2

Το φθινόπωρο ξεκινούν τα γυρίσματα της δεύτερης ταινίας επιστημονικής φαντασίας «Avatar», σε σκηνοθεσία και σενάριο Τζέιμς Κάμερον. Το πρώτο Avatar σημείωσε τεράστια επιτυχία στο box office όταν κυκλοφόρησε το 2009.

58e68d7d1dc524b80c8b458c

Με τις συνολικές εισπράξεις να αγγίζουν τα 2,7 δισεκατομμύρια δολάρια, έγινε η μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία όλων των εποχών, τόσο στην Αμερική όσο και παγκοσμίως, ξεπερνώντας το ρεκόρ του «Εξολοθρευτή 2» και του «Τιτανικού».

Η τεράστια παραγωγή, ανάγκασε την εταιρεία Fox να αλλάξει την ημερομηνία προβολής της, που αρχικά είχε προγραμματισθεί για τον Δεκέμβριο του 2018. Μετά το νούμερο 2, έπονται άλλες τρεις συνέχειες που αρχικά είχαν προγραμματισθεί για το 2020, το 2022 και το 2023.

«Το σενάριο είναι τόσο εκπληκτικό που αξίζει τον κόπο να περιμένεις πότε θα προβληθεί η ταινία», είπε η ηθοποιός Σιγκούρνι Γουίβερ.

Εκτός από την 67χρονη Αμερικανίδα ηθοποιό, στο Avatar 2 θα συμμετέχουν και πάλι οι Σαμ Γουόρθινγκτον και Ζόε Ζαλντάνα που θα ενσαρκώσουν τους ρόλους του παραπληγικού πεζοναύτη Τσέικ Σάλι και της νεαρής γυναίκας Νεϊτίρι από τον πλανήτη Πανδώρα.

Το Avatar απέσπασε στην 82η τελετή απονομής των Όσκαρ τρία βραβεία στις κατηγορίες της Καλλιτεχνικής Διεύθυνσης, της Φωτογραφίας και των Οπτικών Εφέ. Βραβεύτηκε, επίσης, με τη Χρυσή Σφαίρα στις κατηγορίες Καλύτερης δραματικής ταινίας και σκηνοθεσίας.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…