Newsroom

Newsroom

Το ξέσπασμα του συντρόφου του Τζορτζ Μάικλ μετά το επίσημο πόρισμα για τον θάνατό του

Ξέσπασε ο σύντροφος του Τζορτζ Μάικλ, αμέσως μετά την επίσημη ανακοίνωση του ιατροδικαστή για τα αίτια θανάτου του διάσημου τραγουδιστή.

58bef06b1dc5242d278b45b5

Ο Φαντί Φαουάζ όλο αυτό το διάστημα παρέμενα σιωπηλός και ανέμενε με αγωνία το πόρισμα. Έτσι λίγα μόλις λεπτά μετά την απόφαση του ιατροδικαστή ο οποίος έλεγε ότι ο Τζορτζ Μάικλ πέθανε από φυσικά αίτια, ο ίδιος με ανάρτησή του στο Twitter έγραψε:

«Αντα γαμ…τε» (f@ck you), συνεχίζοντας «η αλήθεια φάνηκε» και παράλληλα ανέβασε μια φωτογραφία του ιδίου με τον Τζορτζ Μάικλ αγκαλιά.

Ο Τζορτζ Μάικλ πέθανε στο σπίτι του ανήμερα των Χριστουγέννων και υπήρχαν φήμες ότι ο τραγουδιστής είχε πεθάνει από υπερβολική δόση ναρκωτικών, με ευθύνη και του Φαουάζ.

Ωστόσο, σύμφωνα με το τελικό πόρισμα του ιατροδικαστή ο θάνατος του Τζορτζ Μάικλ προήλθε από αδύναμη καρδιά και πρόβλημα με το ήπαρ που αντιμετώπιζε. Συγκεκριμένα, έπασχε από μυοκαρδιοπάθεια και μυοκαρδίτιδα, καθώς και από ηπατική στεάτωση (λιπώδες ήπαρ).

Μετά από αυτή την εξέλιξη, η έρευνα για τα αίτια θανάτου του Τζορτζ Μάικλ μπαίνει στο αρχείο και η υπόθεση θεωρείται ότι έχει κλείσει.