Το ξέσπασμα του πατέρα και προπονητή της Άννας Κορακάκη (ΒΙΝΤΕΟ)

Ιδιαίτερα εκνευρισμένος και στενοχωρημένος εμφανίστηκε ο Τάσος Κορακάκης, πατέρας της Άννας Κορακάκη, κατά την επίσκεψή του στο σημείο όπου μέχρι πρόσφατα βρισκόταν η παράγκα στην οποία προπονείτο η χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίο.

57adf2091dc524604c8b4d47

Ο Τάσος Κορακάκης, ο οποίος είναι ταυτόχρονα και προπονητής της χρυσής Ολυμπιονίκη, που υποστηρίζεται από τη Stoiximan, σημείωσε σε δηλώσεις του ότι σε έναν μήνα η Άννα Κορακάκη θα αγωνιστεί στους τελικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου και διερωτήθηκε που θα κάνει προετοιμασία.

«Είμαι παρά πολύ λυπημένος, δεν το περίμενα αυτό το πράγμα, είναι μια ενέργεια που με εξέπληξε. Είχαμε συζητήσει κάποια πράγματα με τον Δήμαρχο από πριν, είπαμε να επιστρέψουμε και να δούμε τι θα κάνουμε με τον χώρο εδώ, δεν είχαμε κάνει καμία συμφωνία να γκρεμιστεί άμεσα το σκοπευτήριο, γιατί σε ένα μήνα έχουμε αγώνες τελικούς Παγκοσμίου Κυπέλλου και πρέπει να κάνουμε προετοιμασία. Τώρα δεν υπάρχει χώρος, πρέπει να πάμε στο Βόλο ή στην Αθήνα, για μας είναι το χειρότερο, θέλαμε να είμαστε στην Δράμα σε αυτόν το χώρο δουλεύαμε, καλό θα ήταν να είχαμε, ένα καλό σκοπευτήριο αλλά τι να κάνουμε… τι να πω έχω χάσει τα λόγια μου», σημείωσε ο Τάσος Κορακάκης.

Δήλωσε παράλληλα ότι στο σημείο υπήρχαν πράγματα τα οποία ήθελε να κρατήσει ως ενθύμια αλλά πλέον δεν υπάρχουν. «Δεν το περίμενα με τίποτα αυτό, είχα πράγματα, που ήθελα να τα κρατήσω από εδώ, σαν ενθύμιο, είχα στόχους… τους έχουν καταστρέψει, δεν βρήκα πράγματα που ήθελα να κρατήσω, από αυτή την παράγκα που είχαμε τόσα χρόνια και βγήκε η Άννα Ολυμπιονίκης», ανέφερε.


Ο καιρός το Πάσχα: Άνοιξη στα νησιά, Φθινόπωρο στα βόρεια ορεινά – Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα (Βίντεο/ Χάρτες)

6200599

Ο καιρός το Πάσχα: Άνοιξη στα νησιά, Φθινόπωρο στα βόρεια ορεινά – Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα (Βίντεο/ Χάρτες)

«Πιθανό να συναντήσουμε άστατες καιρικές συνθήκες κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια και ιδιαίτερα μεσημεριανές…

Αποκάλυψη-σοκ για Ελληνικό: Bρέθηκαν 314 βόμβες θαμμένες στο πρώην αεροδρόμιο (Video)

437100549 348981421492025 1935200647555485649 n

Αποκάλυψη-σοκ για Ελληνικό: Bρέθηκαν 314 βόμβες θαμμένες στο πρώην αεροδρόμιο (Video)

«Σε σημεία που χιλιάδες άνθρωποι έμπαιναν καθημερινά!» - Την αποκάλυψη για τις εκατοντάδες βόμβες έκανε…