Το "Έθνος" ανακαλεί δημοσίευμά του με "ανακριβείς πληροφορίες" για τον Αλέξανδρο Τριανταφυλλίδη

Ανακαλεί το δημοσίευμα της 17/1/2016 , που αναφερόταν στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Α΄ Θεσσαλονίκης Αλέξανδρο Τριανταφυλλίδη η εφημερίδα «ΕΘΝΟΣ της Κυριακής», σύμφωνα με σημερινή της δήλωση. Επίσης η εφημερίδα ανακάλεσε-«κατέβασε» το εν λόγω δημοσίευμα και από την ηλεκτρονική της έκδοση ethnos.gr.

589720a61dc524654f8b45a4

Ειδικότερα η εφημερίδα «ΕΘΝΟΣ της Κυριακής» στη δήλωση ανάκλησης στη σελίδα 7 του σημερινού της φύλλου αναφέρει τα εξής:

«Η εφημερίδα «ΕΘΝΟΣ της Κυριακής» σε ό,τι αφορά το δημοσίευμά της στο φύλλο της 17ης Ιανουαρίου 2016 με τίτλο: «Ο δημοσιογράφος που … έβαλε δίδακτρα στη δημόσια Παιδεία», που αναφέρεται στο βουλευτή Α΄ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρο Τριανταφυλλίδη, δηλώνει ότι ανακαλεί τις όποιες ανακριβείς πληροφορίες του εν λόγω δημοσιεύματος, που τον αδίκησαν.

Η εφημερίδα «ΕΘΝΟΣ της Κυριακής» δηλώνει επίσης ότι δεν είχε καμία πρόθεση να βλάψει την τιμή και την υπόληψη του Αλέξανδρου Τριανταφυλλίδη».

Η σελίδα, όπου δημοσιεύεται η σχετική δήλωση της εφημ. «ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ»:


Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…