Newsroom

Newsroom

Το δράμα της πιο παχύσαρκης γυναίκας στον κόσμο

Η Ιμάν Αχμάντ Αμπντουλάτι από την Αίγυπτο έχει να βγει πάνω από 25 χρόνια από το σπίτι της, ενώ λόγω του βάρους της παραμένει καθηλωμένη στο κρεβάτι.

580f6fb51dc524fe2c8b45c2

Η 36χρονη Αιγύπτια ζύγιζε πέντε κιλά όταν γεννήθηκε και σύμφωνα με το δίκτυο Al Arabiya οι γιατροί της διέγνωσαν παρασιτική ελεφαντίαση, μία μόλυνση που προκαλεί ακραίο πρήξιμο στα άκρα. Οι γιατροί περιέγραψαν την πάθησή της σαν μία «διαταραχή των αδένων», με το σώμα της να αποθηκεύει περισσότερο νερό απ’ ό,τι θα έπρεπε.

Λόγω του βάρους της αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το σχολείο, ενώ όταν έγινε ένδεκα ετών, ήταν ήδη πολύ βαριά για να σηκωθεί όρθια, γι’ αυτό και μπουσουλούσε όταν ήθελε να μετακινηθεί.

Η Ιμάν, είναι πλέον κατάκοιτη, αφού ένα εγκεφαλικό πριν από μερικά χρόνια επιδείνωσε ακόμη περισσότερα την κατάσταση της υγείας της και πλέον η οικογένειά της απευθύνει έκκληση στον αιγύπτιο Πρόεδρο Αλ Σίσι ζητώντας του να μεσολαβήσει ώστε να παρασχεθεί στην 36χρονη η αναγκαία ιατρική βοήθεια στο στρατιωτικό νοσοκομείο Μαάντι του Καϊρου.

Σε αναβρασμό η Θεσσαλονίκη εν όψει του ντέρμπι: Σύλληψη υπεύθυνου μελών Αθλητικού Συλλόγου και κλήση σε ακρόαση μέλους του ΑΣ Άρη

181019 arisvspaok ph1

Σε αναβρασμό η Θεσσαλονίκη εν όψει του ντέρμπι: Σύλληψη υπεύθυνου μελών Αθλητικού Συλλόγου και κλήση σε ακρόαση μέλους του ΑΣ Άρη

Λίγες ώρες πριν το μεγάλο ντέρμπι της Superleague που θα κρίνει τον πρωταθλητή η πόλη…