Newsroom

Newsroom

Το δώρο του Τεντόγλου που.. απογείωσε μαθητή με μαθησιακές δυσκολίες – Τεράστια μεγαλοψυχία

Τεράστια κίνηση ανθρωπιάς και μεγαλοψυχίας του από τον Μίλτο Τεντόγλου που «απογείωσε» μαθητή στην Πάτρα.

Tentoglou 0

Ο Μίλτος Τεντόγλου δεν θεωρείται κορυφαίος μόνο εντός αγωνιστικών χώρων. Μια χειρονομία ανθρωπιάς που για καιρό παρέμεινε εκτός των «δημοσιογραφικών ραντάρτ» αποδεικνύει τη μεγαλοψυχία του Έλληνα Ολυμπιονίκη του μήκους.

Το pelop.gr αποκάλυψε την ευγενική χειρονομία του Μίλτου Τεντόγλου προς έναν μαθητή από την Πάτρα -με μαθησιακές δυσκολίες- παραμονές του Παγκόσμιου πρωταθλήματος στίβου του Ορεγκον.

Ο 16χρονος Γιώργος (μεγάλος θαυμαστής του Μίλτου Τεντόγλου) επρόκειτο να δώσει εξετάσεις για το πτυχίο Αγγλικών Lower και μάλιστα η πορεία του Έλληνα πρωταθλητή ήταν το βασικό θέμα εργασίας του.

Όταν ενημερώθηκε ο Μίλτος Τεντόγλου για το πως έχει η κατάσταση με τον 16χρονο Γιώργο φρόντισε να του στείλει βιντεοσκοπημένο μήνυμα, για να τον ενθαρρύνει και να του ευχηθεί καλή επιτυχία στις εξετάσεις.

Ο νεαρός σάστισε αρχικά, μόλις είδε το μήνυμα του Έλληνα Ολυμπιονίκη και στη συνέχεια «απογειώθηκε» ψυχολογικά! Μάλιστα, η χαρά του ήταν τέτοια, που -στο εξεταστικό κέντρο που βρέθηκε- έδειξε το video στην εξετάστρια του, μέσω του κινητού της καθηγήτριας του.

Απ’ την μεριά της, η καθηγήτρια του 16χρονου έστειλε ένα γράμμα στον Έλληνα πρωταθλητή, τον οποίο και ευχαρίστησε για την ευγενική του χειρονομία.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…