Newsroom

Newsroom

Το δίωρο «σφυροκόπημα» Πολάκη που ξεσήκωσε το Twitter – Δείτε τη συνέντευξή στο Kontra και στη Γιάμαλη

Η ολομέτωπη επίθεση του Βουλευτή Χανίων απέναντι στον «Μωυσή» και την κυβέρνηση που ξεσήκωσε το Twitter - Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξή του εδώ

Σκληρή επίθεση σε μια συζήτηση εφ’ όλης της ύλης εξαπέλυσε ο Βουλευτής Χανίων Παύλος Πολάκης κατά του Πρωθυπουργού και της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Ο Βουλευτής που εμφανίστηκε σε μια δίωρη τηλεοπτική συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό του Kontra και στη δημοσιογράφο Αναστασία Γιάμαλη, τοποθετήθηκε για όλα τα «καυτά» ζητήματα της περιόδου, και πρωτίστως, για την εξέλιξη της πανδημίας και τον τρόπο που η κυβέρνηση την διαχειρίστηκε.

Εξαπολύοντας ολομέτωπη επίθεση προς το πρόσωπο του Πρωθυπουργού, εξήγησε για ακόμα μια φορά, το πως η κυβέρνηση επέλεξε να εργαλειοποιήσει την πανδημία για να εφαρμόσει ένα βαθιά αντιλαϊκό πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων.

Σφοδρή ήταν και η επίθεση που εξαπέλυσε απέναντι στον νέο Υπουργό Υγείας, εξηγώντας πως ήρθε για να ιδιωτικοποιήσει το Εθνικό Σύστημα Υγείας σε μια περίοδο που η χώρα βάλλεται από την πανδημία και τα κρούσματα αυξάνονται ραγδαία καθημερινά.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι δίωροι αντικυβερνητικοί μύδροι του Πολάκη ξεσήκωσαν το twitter με τους χρήστες τον κάνουν πρώτο στις τάσεις, από εχθές έως και σήμερα.

Δείτε ορισμένες από τις αντιδράσεις των χρηστών στο Twitter:

Δείτε εδώ ολόκληρη τη συνέντευξη του Παύλου Πολάκη

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…