Newsroom

Newsroom

Το βιβλίο που "καίει" τον Ζακ Σιράκ – Οι πιπεράτες αποκαλύψεις για την ερωτική του ζωή

Ένα βιβλίο γεμάτο «καυτές» αποκαλύψεις για την προσωπική ζωή του πρώην πρόεδρο της Γαλλίας Ζακ Σιράκ, έρχονται στην επιφάνεια από τον συγγραφέα Αρνό Αρντουάν ο οποίος βασίζεται σε μαρτυρίες μιας στενής συνεργάτιδας του πρώην προέδρου.

59ce29281dc52410098b45e8

Στο βιβλίο με τίτλο «Ο πρόεδρος, η νύχτα μόλις έπεσε» (Président, la nuit vient de tomber) ο συγγραφέας του αποκαλύπτει σοκαριστικές λεπτομέρειες για τις σχέσεις του Σιράκ και τα όργια που διοργάνωνε με τη συμμετοχή, πολλές φορές, άλλων επιφανών στελεχών.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο βιβλίο «γυμνές γυναίκες που καίγονταν από πόθο έκαναν ουρά για να κάνουν σεξ με τον Ζακ Σιράκ».

Ο παντρεμένος Ζακ Σιράκ, που είναι σήμερα 84 ετών, είχε μια σειρά από ερωμένες και είχε το παρατσούκλι «τρία λεπτά, μαζί με το ντους».  Ανάμεσα στις ερωμένες του ήταν «βουλευτές, υπουργοί, σύμβουλοι, γυναίκες της μεσαίας τάξης, αλλά και άγνωστες».

Το αγαπημένο του μέρος ήταν το επίσημο προεδρικό αεροσκάφος του Ζακ Σιράκ, εκεί όπου απατούσε τη σύζυγό του Μπερναντέτ Σιράκ, αναφέριε το βιβλίο.

Μάλιστα, ο συγγραφέας αναφέρεται και στην ημέρα που πέθανε η πριγκίπισσα Νταϊάνα στο τροχαίο ατύχημα, το 1997. συγκεκριμένα, αναφέρει πως οι μυστικές υπηρεσίες δεν μπορούσαν να επικοινωνήσουν μαζί του γιατί ήταν στο κρεβάτι με την Ιταλίδα ηθοποιό Κλαούντια Καρντινάλε. 


Βραζιλία: Δεκάδες νεκροί και αγνοούμενοι μετά από τεράστιες καταστροφές από πλημμύρες

Screenshot 2024 05 04 184604

Βραζιλία: Δεκάδες νεκροί και αγνοούμενοι μετά από τεράστιες καταστροφές από πλημμύρες

Οι πλημμύρες που προκλήθηκαν από τις καταρρακτώδεις βροχές στη νότια Βραζιλία έχουν στοιχίσει τη ζωή…

Ανδρουλάκης για Ανάσταση: Tην ελπίδα την φτιάχνουμε με τα υλικά που εμείς επιλέγουμε

androulakis

Ανδρουλάκης για Ανάσταση: Tην ελπίδα την φτιάχνουμε με τα υλικά που εμείς επιλέγουμε

Στο πασχαλινό μήνυμά του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης εύχεται το φετινό Πάσχα…