Newsroom

Newsroom

Το Athens Pride εκτοπίστηκε από την πλ. Συντάγματος λόγω του περιπτέρου της ΝΔ

«Για λόγους πολιτικής ουδετερότητας του θεσμού»

Athens Pride

Για πρώτη φορά εδώ και πολλά χρόνια ο θεσμός του Athens Pride δεν θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Συντάγματος, αλλά στην πλατεία Κοτζιά, με τον λόγο να μην είναι άλλος από την ύπαρξη στο Σύνταγμα, του γιγαντιαίου προεκλογικού περιπτέρου της ΝΔ.

Έτσι, στην πλατεία Κοτζιά θα διοργανωθεί το ερχόμενο Σάββατο, 10 Ιουνίου, η κεντρική εκδήλωση του Athens Pride, αντί της πλατείας Συντάγματος που είχε ανακοινωθεί αρχικά.

Η ανακοίνωση του Athens Pride έχει ως εξής:

Για λόγους ασφάλειας, παραγωγής, χωροταξικών θεμάτων, καθώς και πολιτικής ουδετερότητας του θεσμού του Athens Pride πήραμε την απόφαση να μην ακυρωθεί ή αναβληθεί το Athens Pride 2023, αλλα αντ’ αυτού να μετακινηθεί στην πλατεία Κοτζιά και να πραγματοποιηθεί κανονικά στις 10 Ιουνίου.

Τα περίπτερα και η σκηνή θα λειτουργούν κανονικά στην πλατεία Κοτζιά και η πολύχρωμη πορεία μας θα κατακλύσει τους δρόμους της Αθήνας, ξεκινώντας από εκεί, θα περάσει μπροστά από τη Βουλή και θα καταλήξει και πάλι στην πλατεία Κοτζιά, όπου η βραδιά θα κλείσει με τη συναυλία και το ανοιχτό πάρτι στην πλατεία!

Μια φορά κι έναν καιρό… δεν ακυρώθηκα!! Άλλαξα Πλατεία.

 

Κακοκαιρία: Πλημμύρισαν δρόμοι σε Πήλιο και Καρδίτσα-Χιονόπτωση στη Βόρεια Ελλάδα (video)

phlio 1

Κακοκαιρία: Πλημμύρισαν δρόμοι σε Πήλιο και Καρδίτσα-Χιονόπτωση στη Βόρεια Ελλάδα (video)

Οι ισχυρές καταιγίδες που έπληξαν την χώρα, οδήγησαν σε πλημμυρικά φαινόμενα σε περιοχές της Θεσσαλίας.