Το ανέκδοτο της χρονιάς-Ο Μητσοτάκης εγκαλεί τον Κασσελάκη για το πόθεν έσχες (video)

Απέφυγε τελικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης να απαντήσει στην διακαναλική συνέντευξη, στα επτά ερωτήματα που του είχε θέσει δημόσια και έγκαιρα μέσω ανάρτησής του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης.

mitso diakanaliki

Δεν υπάρχει προηγούμενο με τέτοια αμετροέπεια και  θράσος , απο τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο πρωθυπουργός που τα τελευταία χρόνια αρνιόταν να δικαιολογήσει (σ.σ από το 2006 ) τις  offshore, ενώ οι οικονογενειακές καταθέσεις τους ζαλίζουν… εγκαλεί  τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ που έχει επιτύχει ως επιχειρηματίας στις ΗΠΑ, πριν επιστρέψει στην Ελλάδα, να δώσει εξηγήσεις για την επαγγελματική του επιτυχία!

Πιο συγκεκριμένα ο Πρωθυπουργός στην διακαναλική συνέντευξη για τις ευρωεκλογές που εδωσε στα Χανιά απέφυγε να απαντήσει στα 7 πολιτικά ερωτήματα που του είχε υποβάλει δημόσια λίγη ώρα νωρίτερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, και σε εμφανή αμηχανία, να υποστηρίζει ότι δεν είχε δει την ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

«Επειδή πριν από λίγο υπήρξε μία ανάρτηση από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο οποίος σας ζήτησε να απαντήσετε σε επτά ερωτήματα. Θα απαντήσετε στα ερωτήματα του κυρίου Κασσελάκη;» ρώτησε δημοσιογράφος, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να λέει:«Αα, δεν την είδα τη συγκεκριμένη ανάρτηση». Ενώ για να αποφύγει την δική του αμηχανία αρκέστηκε να πει:

«Εγώ θα του έθετα ένα μόνο ερώτημα. Γιατί δεν έχει καταθέσει ακόμη το πόθεν εσχες του

Ο πρωθυπουργός σχολίασε ότι ο κ. Κασσελάκης εμφανίστηκε να πρεσβεύει τη λογική των “καθαρών χεριών”, τόνισε πως το τι κάνει στην ιδιωτική του ζωή δεν ενδιαφέρει πολίτες, αλλά τους ενδιαφέρει το πως ένας αρχηγός κόμματος έχει δημιουργήσει την περιουσία του.

“Παραμένω σε αυτό που έχει πει, ότι θα καταθέσει το πόθεν έσχες του μέχρι τις ευρωεκλογές”, δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης. “Φαντάζομαι ότι μπορεί εύκολα να απαντήσει καταθέτοντας το πόθεν έσχες του πριν τις ευρωεκλογές όπως ο ίδιος έχει δεσμευτεί», σχολίασε.

 

Νεκρός στην Ηλεία: Είχε πάει να βοηθήσει στην κατάσβεση ο 55χρονος που έχασε τη ζωή του (Εικόνες/ Video)

448893597 772582935034671 615425005062239866 n

Νεκρός στην Ηλεία: Είχε πάει να βοηθήσει στην κατάσβεση ο 55χρονος που έχασε τη ζωή του (Εικόνες/ Video)

Σύμφωνα δε με τις τελευταίες πληροφορίες ο 55χρονος ο οποίος βρισκόταν κοντά στο πύρινο μέτωπο,…