Το Αλ Τσαντίρι Νιουζ επέστρεψε με σφοδρή κριτική για την τραγωδία των Τεμπών: «Είναι σαν να θέλετε να πατήσετε και τους γονείς με την αμαξοστοιχία»

Σκληρό μήνυμα για τη κυβερνητική διαχείριση της τραγωδίας των Τεμπών έστειλε ο Λάκης Λαζόπουλος μέσα από το «Τσαντίρι», δυο μέρες πριν τη συμπλήρωση δυο ετών από την τραγωδία

λαζοπουλος αλ

Δύο ημέρες πριν από την επέτειο των δύο χρόνων από την τραγωδία των Τεμπών και ενώ η χώρα προετοιμάζεται να βγει στους δρόμους για να ζητήσει δικαιοσύνη για τις 57 ψυχές που χάθηκαν, ο Λάκης Λαζόπουλος μέσα από την εκπομπή του «Αλ Τσαντίρι Νιουζ»,  προχώρησε σε σοβαρές καταγγελίες κατά τη διάρκεια της αποψινής του εκπομπής. Ο Λάκης Λαζόπουλος σχολίασε τα βίντεο της εμπορικής αμαξοστοιχίας, θέτοντας κρίσιμα ερωτήματα σχετικά με τη χρονική στιγμή που αυτά εμφανίστηκαν. «Δεν μπορεί να ζητάνε τα αρχεία, που ξέρουν τι ώρα παραγράφονται και να τα ζητούν λίγο πριν τους πουν παραγράφονται» είπε χαρακτηριστικά, εκφράζοντας την αγανάκτηση του για την καθυστέρηση στην αναζήτηση της αλήθειας.

«Είναι σαν να θέλετε να πατήσετε και τους γονείς με αμαξοστοιχία» πρόσθεσε, αναφερόμενος με σφοδρότητα στις συμπεριφορές των κυβερνητικών αξιωματούχων. Στη συνέχεια, ο Λάκης Λαζόπουλος επικέντρωσε την προσοχή του στην Μαρία Καρυστιανού, υπογραμμίζοντας τη σημασία της απώλειας που έχει βιώσει και την αδικία των επιθέσεων που δέχεται.

Επιπλέον, σχολίασε τις δηλώσεις των υπουργών, επισημαίνοντας ότι «δεν γίνεται να έχετε αμολήσει τα μπουλντόγκ εκ Χούντας προερχόμενα να επιβάλουν τη Δημοκρατία σας». Τόνισε πως η κυβέρνηση έχει αναλάβει ρόλο που δεν έχει ξανασυμβεί στην ιστορία, οδηγώντας την κοινωνία σε μια δύσκολη κατάσταση.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην Μαρία Καρυστιανού, λέγοντας πως «της επιτίθεστε λες και είναι εχθρός σας» τονίζοντας όλο νόημα πως «θα ήταν στη θέση αυτή που είναι σήμερα αν δεν είχε χάσει το παιδί της;».

Ακόμα, με αφορμή τις δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη, του Μάκη Βορίδη και του Γιώργου Καρατζαφέρη για την υπόθεση των Τεμπών και τις συγκεντρώσεις, ο Λάκης Λαζόπουλος απευθύνθηκε στον κ. Μητσοτάκη λέγοντας πως «δεν γίνεται να έχετε αμολήσει τα μπουλντόγκ εκ Χούντας προερχόμενα να επιβάλουν τη Δημοκρατία σας».

«Μια κυβέρνηση να θέλει να βγάλει μια ολόκληρη κοινωνία τρελή»

«Δεν έχει ξανασυμβεί μια κυβέρνηση να θέλει να βγάλει μια ολόκληρη κοινωνία τρελή» κατέληξε ο Λάκης Λαζόπουλος, δίνοντας ραντεβού -μαζί με ολόκληρη την Ελλάδα- στις πλατείες την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου, ενώ ζήτησε από όσους είχαν σκοπό να δημιουργήσουν αναταραχές, να αφήσουν για μια φορά την κοινωνία να μιλήσει ειρηνικά.

«Και απαιτούμε κανένα κόμμα να μην τολμήσει να προσπαθήσει να οικειοποιηθεί με σημαίες αυτή τη μεγάλη στιγμή της κοινωνίας. Η Μεταπολίτευση τελείωσε, σάπισε. Όλοι μαζί, όλα τα κόμματα».

O ηθοποιός, κατέληξε καλώντας τους πολίτες να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση της Παρασκευής, 28 Φεβρουαρίου, και υπογράμμισε την ανάγκη η κοινωνία να εκφραστεί ειρηνικά, χωρίς να επιτρέψει σε πολιτικά κόμματα να την εκμεταλλευτούν.

Διαβάστε επίσης:

Τέμπη: Ιδιωτικό σχολείο οργάνωσε εκδρομή στις 28/2 για να κρύψει τη συμμετοχή εκπαιδευτικών στην απεργία

Βασίλης Καλογήρου: Στοιχεία που παραπέμπουν σε δολοφονία βρήκαν ερευνητές της οικογένειας

Τέμπη: Αντί-αφίσα για την κινητοποίηση της Παρασκευής προκαλεί αντιδράσεις

ΠΑΣΟΚ: Αποχωρεί υποψήφια βουλευτής μετά τις δηλώσεις Διαμαντοπούλου για τα Τέμπη

Δείτε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο koutipandoras.gr

Νεκρός ο γνωστός ποινικολόγος Σταύρος Γεωργίου – Ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ.

astynomia peripoliko

Νεκρός ο γνωστός ποινικολόγος Σταύρος Γεωργίου – Ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ.

Οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο να έχει διαπραχθεί εγκληματική ενέργεια.

Καύσωνας και υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς: Κλείσιμο του Λυκαβηττού και άλλα έκτακτα μέτρα του Δήμου Αθηναίων

6271832

Καύσωνας και υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς: Κλείσιμο του Λυκαβηττού και άλλα έκτακτα μέτρα του Δήμου Αθηναίων

Άνοιγμα κλιματιζόμενων χώρων και ειδικό ωράριο στην Καθαριότητα

Εντοπίστηκαν 74 χρόνια μετά τα συντρίμμια πτήσης της Pan Am που είχε χαθεί στον Ατλαντικό (video)

AP581017037

Εντοπίστηκαν 74 χρόνια μετά τα συντρίμμια πτήσης της Pan Am που είχε χαθεί στον Ατλαντικό (video)

Τα συντρίμμια ενός αεροπλάνου που χάθηκε το 1952, κοστίζοντας τη ζωή σε 52 ανθρώπους, εντοπίστηκαν…

Οι Προτάσεις μας

«Θέλουμε να ζούμε όπως οι ρίζες μέσα στη γη»: Μαθήματα συμβίωσης με την τεχνολογία από μια φυλή ιθαγενών

AP24266863657917

«Θέλουμε να ζούμε όπως οι ρίζες μέσα στη γη»: Μαθήματα συμβίωσης με την τεχνολογία από μια φυλή ιθαγενών

Αφιέρωμα της EL PAIS για τις απρόσμενες συνέπειες της άφιξης του διαδικτύου στη Γη των…

Πάρος: Οι κάτοικοι διεκδικούν ξανά ελεύθερες παραλίες ενάντια σε Κτηματική και συγκεντρωτισμό

749232052 2431653767608942 1739565393543000826 n 1

Πάρος: Οι κάτοικοι διεκδικούν ξανά ελεύθερες παραλίες ενάντια σε Κτηματική και συγκεντρωτισμό

Στους δρόμους ξανά κάτοικοι και τοπικοί φορείς της Πάρου με την παραλία της Τρυπητής να…

Το Κουτί της Πανδώρας του Κ. Βαξεβάνη επέστρεψε: Σκοτεινές επιχειρήσεις από βρετανικές υπηρεσίες στην Ελλάδα

snapshot2

Το Κουτί της Πανδώρας του Κ. Βαξεβάνη επέστρεψε: Σκοτεινές επιχειρήσεις από βρετανικές υπηρεσίες στην Ελλάδα

Εμπλέκονται κορυφαίοι πανεπιστημιακοί, σύμβουλοι πολιτικών και δημοσιογράφοι.

Σχετικά με MEDIA

«Δώστε τις πηγές ή πάτε φυλακή» – Επικίνδυνη κλιμάκωση του Τραμπ κατά των δημοσιογράφων

AP26201022920555

«Δώστε τις πηγές ή πάτε φυλακή» – Επικίνδυνη κλιμάκωση του Τραμπ κατά των δημοσιογράφων

Πώς η οι νυχτερινές έφοδοι του FBI και η ποινικοποίηση της ερευνητικής δημοσιογραφίας δημιουργούν ένα…

Ασθενής με συμπτώματα αλλεργικού σοκ περιγράφει τι πέρασε στο ΕΣΥ και γίνεται viral: «Κύριε Άδωνι έχετε πάει ποτέ σε νοσοκομείο;»

pexels stephentcandrews 9765437

Ασθενής με συμπτώματα αλλεργικού σοκ περιγράφει τι πέρασε στο ΕΣΥ και γίνεται viral: «Κύριε Άδωνι έχετε πάει ποτέ σε νοσοκομείο;»

Σύμφωνα με την καταγγελία της ίδιας της ασθενούς μέσω ενός βίντεο στο TikTok, την ώρα που…