Το αυστηρό μήνυμα της «Κ» προς τον Μητσοτάκη για την παρακολούθηση του Παπαχελά και του Αγραφιώτη

Ξεκάθαρο μήνυμα από την Καθημερινή μετά τις αποκαλύψεις του Documento για παρακολούθηση του διευθυντή της εφημερίδας Αλέξη Παπαχελά και του διευθύνοντος συμβούλου Χρήστου Αγραφιώτη,

Αυστηρό μήνυμα με αποδέκτη το Μέγαρο Μαξίμου και τον Κυριάκο Μητσοτάκης έστειλε η εφημερίδα «Καθημερινή» στον απόηχο των αποκαλύψεων για το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων και ιδιαίτερα, όπως αναφέρει, του διευθύνοντος συμβούλου της «Κ» αλλά και του Διευθυντή.

Μετά τις αποκαλύψεις του Documento για παρακολούθηση του διευθυντή της εφημερίδας Αλέξη Παπαχελά και του διευθύνοντος συμβούλου Χρήστου Αγραφιώτη, η εφημερίδα στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα σε λίγες μόλις λέξεις με αιχμή για την πορεία των ερευνών.

Στο σημερινό φύλλο (22 Νοεμβρίου 2022) η «Καθημερινή» γράφει το εξής:

Αναλυτικά το κείμενο της εφημερίδας:

«Εδώ και μερικές εβδομάδες έχουν αναφερθεί στην υπόθεση των παρακολουθήσεων τα ονόματα του διευθύνοντος συμβούλου καθώς και του διευθυντή της “Καθημερινής”. Θεωρούμε αυτονόητο και δεδομένο ότι από τη Δικαιοσύνη και τις αρμόδιες αρχές θα εξαντληθεί κάθε θεσμική οδός για την άμεση διαλεύκανση και αυτών των ισχυρισμών. Η “Κ” έχει άλλωστε από καιρό επισημάνει ότι μόνο με αυτόν τον τρόπο θα προστατευθεί η δημοκρατία μας είτε από υπαρκτές απειλές είτε από ανυπόστατες πληροφορίες».