«Το 90% των ανδρών ηθοποιών δείχνει το μόριό του» – Δήλωση-σοκ Πρωτογεράκη προς υπεράσπιση Φιλιππίδη

Κατά την είσοδό της στο δικαστήριο δήλωσε στους δημοσιογράφους, «Είμαι πρόθυμη να υπερασπιστώ τον Πέτρο Φιλιππίδη. Τον ξέρω από μικρό παιδί».

ek filipidis

Προκειμένου να καταθέσει υπέρ του Πέτρου Φιλιππίδη στη δίκη όπου συνεχίζεται στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, ανέβηκε στο βήμα η Βίκυ Πρωτογεράκη ως μάρτυρας, λίγη ώρα μετά τις 10 το πρωί της Δευτέρας 19/12.

Η Βίκυ Πρωτογεράκη τόνισε ότι δεν πιστεύει αυτά για τα οποία κατηγορείται ο Πέτρος Φιλιππίδης. Μάλιστα κατά την είσοδό της στο δικαστήριο δήλωσε στους δημοσιογράφους, «Είμαι πρόθυμη να υπερασπιστώ τον Πέτρο Φιλιππίδη. Τον ξέρω από μικρό παιδί».

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Θάνο Βάγιο στο Πρωινό, η ηθοποιός στο δικαστήριο είπε: «το 90% των ανδρών ηθοποιών επεδείκνυε το μόριό τους. Στο θέατρο υπάρχει ένα πλαίσιο ελευθεριότητας, το οποίο μπορεί να γίνεται αντιληπτό από επαγγελματίες άλλων κλάδων ωστόσο αυτές είναι οι συμπεριφορές που και η ίδια έχει δει και με κάποιον τρόπο τις δικαιολογεί».

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή, “Το Πρωινό”, η κ. Πρωτογεράκη, στην προσπάθειά της να περιγράψει την κατάσταση που επικρατεί στον χώρο του θεάτρου ανέφερε ότι «στο θέατρο υπάρχει ένα πλαίσιο ελευθεριότητας, το οποίο μπορεί να μην γίνεται αντιληπτό από επαγγελματίες άλλων κλάδων».

Η κατάθεση συνεχίζεται…Μετά την ολοκλήρωση των καταθέσεων, θα ακολουθήσει η απολογία του ηθοποιού, Πέτρου Φιλιππίδη, η οποία φαίνεται πως θα πραγματοποιηθεί από το επόμενο έτος.

Υπενθυμίζεται ότι ο ηθοποιός δεν παρίσταται στο δικαστήριο, λόγω κορονοϊού.

Δείτε το βίντεο:

Σοβαρό διπλωματικό επεισόδιο μεταξύ Κολομβίας και Αργεντινής: Ο Μιλέι… ξαναχτύπησε

AP23310835745895

Σοβαρό διπλωματικό επεισόδιο μεταξύ Κολομβίας και Αργεντινής: Ο Μιλέι… ξαναχτύπησε

Ο Αργεντίνος πρόεδρος χαρακτήρισε σε συνέντευξή του τον κολομβιανό ομόλογό του Γουστάβο Πέτρο «δολοφόνο» και…