Τμήμα Αθλητισμού ΣΥΡΙΖΑ: Τα εισιτήρια διαρκείας του κ. Αυγενάκη προς τους γιατρούς προκαλούν γέλιο

«Πυρά» κατά του Λευτέρη Αυγενάκη από το Τμήμα Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή  τα εισιτήρια διαρκείας του υφυπουργού αθλητισμού στους υγειονομικούς.  

4950616

O υφυπουργός αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης προέτρεψε τις Λίγκες για δωρέαν διάθεση του 3% των εισιτηρίων διαρκείας από τις ομάδες μέλη τους, για τη νέα σεζόν, στους ιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του Δημοσίου Συστήματος Υγείας. 

Στην προτροπή Αυγενάκη απάντησε με ανακοίνωση του το Τμήμα Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ. «Μόνο γέλιο προκαλεί η προσφορά του κου Αυγενάκη προς τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας σε εισιτήρια διαρκείας των πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου και μπάσκετ. Φαίνεται ότι ο υφυπουργός αθλητισμού είτε ζει κυριολεκτικά σε άλλο κόσμο, είτε είναι τόσο αναίσχυντος χάριν του μικροπολιτικού οφέλους», αναφέρεται στην ανακοίνωση και στην συνέχεια επισημαίνεται ότι «σε αυτή τη φάση οι μεν γιατροί και οι νοσηλευτές χρειάζονται μέτρα προστασίας, το δε δημόσιο σύστημα υγείας χρειάζεται προσλήψεις και μονάδες ΜΕΘ».

Ο τομέας κατέθεσε και την πρόταση του για τον αθλητισμό: «Αλλά και ο αθλητισμός, τον οποίο τόσο ξεδιάντροπα επιχειρεί να εκμεταλλευτεί ο υφυπουργός με την πρότασή του, μετά την πολύπλευρη κρίση που βιώνουμε χρειάζεται:

1) ενίσχυση των ιατρείων σε όλα τα δημόσια Εθνικά Αθλητικά Κέντρα, με μόνιμο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, των οποίων τις προσλήψεις πάγωσε πριν λίγες ημέρες ο κος Αυγενάκης

2) Προληπτική ιατρική μέριμνα για όλους τους αθλητές και αθλούμενους, με πλήρη εφαρμογή κι ενίσχυση του θεσμού της κάρτας υγείας αθλητών που θεσμοθέτησε ο ΣΥΡΙΖΑ.

3) Ουσιαστική σύνδεση του αθλητισμού και καινοτόμων προγραμμάτων Άθλησης για Όλους με προληπτικές πολιτικές για τη δημόσια υγεία, με πρόσβαση για όλους τους ανθρώπους χωρίς αποκλεισμούς και ανισότητες και όχι με τις επικοινωνιακές σπατάλες για να πλουτίζουν κάποιοι ημέτεροι των ΜΜΕ».

ΣΥΡΙΖΑ για αποκάλυψη Documento: Θεοδωρικάκος και στελέχη της ΝΔ συναλλάσσεται και προστατεύει την Greek Mafia

MHTSOTAKHSTHEODORIKAKOS 1

ΣΥΡΙΖΑ για αποκάλυψη Documento: Θεοδωρικάκος και στελέχη της ΝΔ συναλλάσσεται και προστατεύει την Greek Mafia

Το δημοσίευμα εμφανίζει μια αποκρουστική εικόνα με σκοτεινές διασυνδέσεις, επίορκες δεσμεύσεις και υποσχέσεις που εκ…

Βόμβα του Νικήτα Κακλαμάνη για την κυβέρνηση: «Ἡ ήττα είναι καμπάνα καί ξέρουμε γιά ποιόν κτυπά!»

Κακλαμάνης

Βόμβα του Νικήτα Κακλαμάνη για την κυβέρνηση: «Ἡ ήττα είναι καμπάνα καί ξέρουμε γιά ποιόν κτυπά!»

Ηχηρή παρέμβαση για το εκλογικό αποτέλεσμα αλλά και τον ιδεολογικό προσανατολισμό της Νέας Δημοκρατίας έκανε…