Τμήμα Αθλητισμού ΣΥΡΙΖΑ: Τα εισιτήρια διαρκείας του κ. Αυγενάκη προς τους γιατρούς προκαλούν γέλιο

«Πυρά» κατά του Λευτέρη Αυγενάκη από το Τμήμα Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή  τα εισιτήρια διαρκείας του υφυπουργού αθλητισμού στους υγειονομικούς.  

4950616

O υφυπουργός αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης προέτρεψε τις Λίγκες για δωρέαν διάθεση του 3% των εισιτηρίων διαρκείας από τις ομάδες μέλη τους, για τη νέα σεζόν, στους ιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του Δημοσίου Συστήματος Υγείας. 

Στην προτροπή Αυγενάκη απάντησε με ανακοίνωση του το Τμήμα Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ. «Μόνο γέλιο προκαλεί η προσφορά του κου Αυγενάκη προς τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας σε εισιτήρια διαρκείας των πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου και μπάσκετ. Φαίνεται ότι ο υφυπουργός αθλητισμού είτε ζει κυριολεκτικά σε άλλο κόσμο, είτε είναι τόσο αναίσχυντος χάριν του μικροπολιτικού οφέλους», αναφέρεται στην ανακοίνωση και στην συνέχεια επισημαίνεται ότι «σε αυτή τη φάση οι μεν γιατροί και οι νοσηλευτές χρειάζονται μέτρα προστασίας, το δε δημόσιο σύστημα υγείας χρειάζεται προσλήψεις και μονάδες ΜΕΘ».

Ο τομέας κατέθεσε και την πρόταση του για τον αθλητισμό: «Αλλά και ο αθλητισμός, τον οποίο τόσο ξεδιάντροπα επιχειρεί να εκμεταλλευτεί ο υφυπουργός με την πρότασή του, μετά την πολύπλευρη κρίση που βιώνουμε χρειάζεται:

1) ενίσχυση των ιατρείων σε όλα τα δημόσια Εθνικά Αθλητικά Κέντρα, με μόνιμο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, των οποίων τις προσλήψεις πάγωσε πριν λίγες ημέρες ο κος Αυγενάκης

2) Προληπτική ιατρική μέριμνα για όλους τους αθλητές και αθλούμενους, με πλήρη εφαρμογή κι ενίσχυση του θεσμού της κάρτας υγείας αθλητών που θεσμοθέτησε ο ΣΥΡΙΖΑ.

3) Ουσιαστική σύνδεση του αθλητισμού και καινοτόμων προγραμμάτων Άθλησης για Όλους με προληπτικές πολιτικές για τη δημόσια υγεία, με πρόσβαση για όλους τους ανθρώπους χωρίς αποκλεισμούς και ανισότητες και όχι με τις επικοινωνιακές σπατάλες για να πλουτίζουν κάποιοι ημέτεροι των ΜΜΕ».

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

6167665

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

«Ουδέποτε, δόθηκε καμία εντολή για συγκάλυψη», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κοιτώντας τους συγγενείς των θυμάτων

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

6167422

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

Μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου, οι βουλευτές των δύο κομμάτων επέστρεψαν στις…

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

InCollage 20240328 205245331

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

O Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται πως «παραίτησε» τους δύο στενούς του συνεργάτες προκειμένου να μην απολογηθεί…