Newsroom

Newsroom

Τίτλοι τέλους για τον "Best 92,6"

Kι επισήμως τίτλοι τέλους για τον ραδιοσταθμό, τον «Best 92,6». To νεανικό ραδιόφωνο που έκανε μόδα την χορευτική μουσική είχε…

Kι επισήμως τίτλοι τέλους για τον ραδιοσταθμό, τον «Best 92,6». To νεανικό ραδιόφωνο που έκανε μόδα την χορευτική μουσική είχε σιγήσει εδώ και κάποιους μήνες.

Το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, στη χθεσινή του συνεδρίαση, ανακάλεσε την υπ” αριθμόν 12872/Ε/24.5.01 άδεια που είχε παραχωρηθεί στην εταιρεία Three Dee A.E. των εκδόσεων Λυμπέρη.

Πριν από λίγες εβδομάδες το Πρωτοδικείο Αθηνών έκανε δεκτή την αίτησης του Αντώνη Λυμπέρη για την πτώχευση της εταιρείας Three Dee Ραδιοφωνική A.E. Η άδεια της συχνότητας είχε περάσει στην Εθνική Τράπεζα και οι απέλπιδες προσπάθειες της τελευταίας να βρει αγοραστή δεν είχαν αίσιο τέλος, καθώς όσοι πλειστηριασμοί έγιναν, κηρύχθηκαν άγονοι.

«Από τη στιγμή που εκδόθηκε η δικαστική απόφαση με την οποία απορρίφθηκε η αίτηση της Εθνικής Τράπεζας να προχωρήσει σε πλειστηριασμό χωρίς ένα συγκεκριμένο ελάχιστο τίμημα, δεν μπορούσαμε να περιμένουμε άλλο», δήλωσε χθες ο πρόεδρος του ΕΣΡ Ιωάννης Λασκαρίδης, επεξηγώντας την απόφαση του Συμβουλίου για την ανάκληση της άδειας. Ετσι ο «Best 92,6» γίνεται ο πρώτος ραδιοσταθμός της Αθήνας, ο οποίος αδειοδοτήθηκε την περίοδο 2001-2002 και μένει πλέον χωρίς άδεια. Τέλος εποχής.

Ανδρουλάκης για Φοίβο Ιωαννίδη: Έφυγε ένας από τους πρωταγωνιστές του αντιδικτατορικού αγώνα

androulakis

Ανδρουλάκης για Φοίβο Ιωαννίδη: Έφυγε ένας από τους πρωταγωνιστές του αντιδικτατορικού αγώνα

«Ένας από τους πιο σημαντικούς πρωταγωνιστές του αντιδικτατορικού αγώνα, ο Φοίβος Ιωαννίδης δεν είναι πια…