Newsroom

Newsroom

"Τιτίβισμα" Βαξεβάνη με νόημα για την ξαφνική εξαφάνιση των "μαϊντανών" της ΝΔ (εικόνα)

Την εξαφάνιση από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πολλών στελεχών της Νέας Δημοκρατίας σχολιάζει μέσω του twitter του ο Κώστας Βαξεβάνης. Ο δημοσιογράφος αναφέρει ότι πράγματι το «Μακεδονικό έχει μετατρέψει σε αρένα το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, εκτιμά ότι όμως ότι δεν είναι αυτή η πραγματική αιτία της πρωτοφανούς απουσίας τους από τα social media.

5a71b6e01dc524476c8b4582

Γράφει χαρακτηριστικά ο Κώστας Βαξεβάνης: «Γίνονται πραγματάκια στη ΝΔ. Και ναι μεν το Μακεδονικό έχει μετατρέψει το κόμμα σε αρένα, όμως οι μαϊντανοί που έχουν εξαφανιστεί δεν απέχουν για να μην πάρουν θέση αλλά γιατί έχουν ενημερωθεί για… ποινικές εξελίξεις που έρχονται. Σύντομα λεπτομέρειες».

Πράγματι λοιπόν, η Νέα Δημοκρατία βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες με αφορμή τις εξελίξεις στο πεδίο της διαπραγμάτευσης για το όνομα της πΓΔΜ σε πρωτόγνωρη κατάσταση όσον αφορά τα εσωκομματικά της. Η διγλωσσία είναι εμφανής από τις δηλώσεις των στελεχών και τα μεταξύ τους «καρφώματα», με την Ντόρα Μπακογιάννη να μιλάει μάλιστα σήμερα για «γραφικούς» εντός του κόμματός της.

Σύμφωνα ωστόσο με τον Κώστα Βαξεβάνη ο οποίος φωτογραφίζει σαφώς συγκεκριμένα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η αποχή τους από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν οφείλεται σ’ αυτό αλλά στην πληροφόρησή τους αναφορικά με ποινικές εξελίξεις που θα γίνουν γνωστές το επόμενο διάστημα. Πρόκειται άραγε για εξελίξεις αναφορικά με το σκάνδαλο του ΚΕΕΛΠΝΟ, με το Ερρίκος Ντυνάν, ίσως και με τη Novartis; Σε κάθε περίπτωση, όπως γράφει κι ο δημοσιογράφος, σύντομα θα μάθουμε λεπτομέρειες. 

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…