«Της μάνας σου…» –  Η ατάκα του Μπακογιάννη που «πάγωσε» το στούντιο της ΕΡΤ

Mια χυδαία έκφραση, που ουδέποτε χρησιμοποίησε ή υπονόησε ο Νάσος Ηλιόπουλος, επέλεξε ο Κώστας Μπακογιάννης για να αντιπαρατεθεί στο χθεσινό debate των υποψηφίων δημάρχων στην ΕΡΤ και την εκπομπή "Επόμενη Μέρα", του Σεραφείμ Κοτρώτσου.

debate 0

 

Η κριτική του Νάσου Ηλιόπουλου για τα πεπραγμένα της Ντόρας Μπακογιάννη, που σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, χρεοκόπησαν το δήμο και η αναφορά πως η κ. Μπακογιάννη εγκατέλειψε το δήμο πριν ολοκληρώσει τη θητεία της, στάθηκε ικανή για να “μυγιάσει” τον Κώστα Μπακογιάννη.

Ο Νάσος Ηλιόπουλος, απαντώντας σε ερώτηση του Σεραφείμ Κοτρώτσου, έκανε ένα σχόλιο για τους καριερίστες της πολιτικής που χρησιμοποιούν το δήμο ως εφαλτήριο στην πολιτική τους καριέρα.

Συγκεκριμένα είπε: «Θυμόμαστε την κα. Μπακογιάννη, μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες, αφού διαχειρίστηκε τεράστια οικονομικά κονδύλια για την πόλη και η πόλη θα μπορούσε να είναι τελείως διαφορετική την επόμενη ημέρα, να φεύγει από το δήμο της Αθήνας, (πριν τελειώσει η θητεία της) αφήνοντας ένα δήμο χρεοκοπημένο με περισσότερα από 150 εκατ. ευρώ χρέος».

Ο Κώστας Μπακογιάννης, θέλοντας  να υπερασπιστεί την καταστροφική θητεία της μητέρας του, απάντησε: «ο κ. Ηλιόπουλος το πήγε σε μένα και στην μάνα μου. Δηλαδή, δεν είναι έτσι, δεν είναι πολιτικό επιχείρημα το “της μάνας σου“», παγώνοντας τους παρευρισκομένους στο στούντιο της ΕΡΤ.

Θυμίζουμε πως η δημαρχία της Ντόρας Μπακογιάννη, κληρονόμησε στο Δήμο της Αθήνας το αστρονομικό χρέος των 150 εκατομμυρίων ευρώ. Σε μια περίοδο μάλιστα (των Ολυμπιακών αγώνων) που το χρήμα έρεε άφθονο στο Δήμο.

Κακοκαιρία: Πλημμύρισαν δρόμοι σε Πήλιο και Καρδίτσα-Χιονόπτωση στη Βόρεια Ελλάδα (video)

phlio 1

Κακοκαιρία: Πλημμύρισαν δρόμοι σε Πήλιο και Καρδίτσα-Χιονόπτωση στη Βόρεια Ελλάδα (video)

Οι ισχυρές καταιγίδες που έπληξαν την χώρα, οδήγησαν σε πλημμυρικά φαινόμενα σε περιοχές της Θεσσαλίας.