Η Αλόννησος και η Τήνος τέθηκαν από σήμερα, Τρίτη (16/06), σε καθεστώς έκτακτης ανάγκης λόγω λειψυδρίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες η απόφαση υπογράφηκε από τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σταύρος Παπασταύρου και ελήφθη από την Ρυθμιστική Αρχή Αποβλήτων, Ενέργειας και Υδάτων (ΡΑΕΕΥ) και από τον Γενικό Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής.
Όπως έγινε γνωστό το καθεστώς «έκτακτης ανάγκης» θα διαρκέσει τουλάχιστον για τρεις μήνες, ενώ για ένα ακόμα τρίμηνο θα παραταθεί η έκτακτη ανάγκη στο Μεγανήσι της Λευκάδας.
Υπενθυμίζεται πως το Μεγανήσι, κηρύχθηκε αρχικά σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης στα τέλη Νοεμβρίου 2025 και τώρα δόθηκε εκ νέου.
Διαβάστε επίσης:
Αστυπάλαια: Σε καθεστώς έκτακτης ανάγκης λόγω λειψυδρίας – Παράταση και στην Πάτμο
Λέκκας: Γιατί η Αττική απειλείται από λειψυδρία παρά τις έντονες βροχοπτώσεις
Tα σχόλια στο site έχουν απενεργοποιηθεί. Μπορείτε να σχολιάζετε μέσα από την επίσημη σελίδα στο Facebook
Σχόλια